B16 LED Zwaailicht Flitslamp Amber Oranje Faro-Signalering

B16 LED Zwaailicht   Flitslamp Amber Oranje   Faro-Signalering
B16 LED Zwaailicht   Flitslamp Amber Oranje   Faro-SignaleringB16 LED Zwaailicht   Flitslamp Amber Oranje   Faro-SignaleringB16 LED Zwaailicht   Flitslamp Amber Oranje   Faro-Signalering

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 13-12-2021 geplaatst
130 keer bekeken
https://lichtmasten.frl/


B16 LED Zwaailicht / LED Flitslamp Amber Oranje | Faro-Signalering

Onze B16 LED-zwaailichten van Axixtech zijn krachtige LED flitslampen voor bedrijfswagens, ze bieden een hoge lichtopbrengst en brede uitstralingshoek door krachtige LED's en speciale optieken.

De behuizing van onze B16 LED zwaailamp is modern en compact, met een uiterst professionele uitstraling.

Specificaties:
- 12 - 24 VDC (Multi voltage)
- 8 x 3 Watt LED's
- CE / ECE R10 en ECE R65 (klasse 1 / TA1) gecertificeerd
- 14 flitspatronen
- Vaste montage: 3-punts montage
- Synchronisatie tussen meerdere LED zwaailichten mogelijk
- Afmetingen: Ø 142 mm x hoogte 80 mm
- Leverbaar met transparante lens en gekleurde lens
- Direct aansluit klaar
- Garantie: 3 jaar

Persoonlijk advies?
Het juiste LED zwaailicht uitzoeken kan een lastige keuze zijn. Wij adviseren u graag.
Wij zijn gespecialiseerd in LED zwaailichten en LED flitsers

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.collewijn-nuis.nl/
https://vdkaap.nl/
https://www.cowi.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.sanitairking.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter