Vacature Automonteur APK-keurmeester

Vacature Automonteur  APK-keurmeester

€ 1.234,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 29-03-2021 geplaatst
5668 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Vacature Automonteur

Ben jij een ervaren automonteur en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging in leek?

Vind jij het ook top om aan verschillende merken te sleutelen en wil jij je ook graag doorontwikkelen in je vak? Bij Autodeals-Noord krijg jij de mogelijkheid om onder andere je diploma 1e automonteur of APK keurmeester te halen. Uiteraard moet er ook gewerkt worden, wanneer je aan de slag gaat als Autotechnicus vallen deze taken onder je werkzaamheden:

- Uitvoeren van reparaties aan personen- en lichte bedrijfsvoertuigen;
- Zoeken en oplossen van storingen;
- Het plegen van onderhoudswerkzaamheden aan eerder genoemde voertuigen;
- Zorgen voor goed contact met klanten en het inspelen op haar wensen en behoeften.

FUNCTIE-EISEN

Wij zijn op zoek naar automonteurs met een echte aanpakkersmentaliteit. Jij vind het niet erg om je handen vies te maken en je houdt wel van een uitdaging, verder is het van belang dat je als Autotechnicus voldoet aan de volgende eigenschappen:

Afgeronde opleiding binnen de autotechniek (MBO 2, 3 of 4);
- Een passie voor alle auto's;
- Jij wilt alles weten over de nieuwste technieken en jij wilt je hierin graag blijven ontwikkelen;
- Als Autotechnicus herken jij je in de volgende karaktertrekken: verantwoordelijk, leergierig en zelfstandig.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Soort dienstverband: Onbepaalde tijd


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.palingonline.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.tjfietsen.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter