Volkswagen Polo 1.4 55KW Highline NAP!

Volkswagen Polo 1.4 55KW Highline NAP!
Volkswagen Polo 1.4 55KW Highline NAP!Volkswagen Polo 1.4 55KW Highline NAP!Volkswagen Polo 1.4 55KW Highline NAP!Volkswagen Polo 1.4 55KW Highline NAP!Volkswagen Polo 1.4 55KW Highline NAP!

€ 1.450,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 15-09-2020 geplaatst
94 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Volkswagen Polo 9N 1.4 benzine 55kw 2002

Apk tot oktober, komt nieuwe op eind van de maand..

Staat op een dikke set 17" inch met 4 zgan Michelin pilot sport 4 banden 3000 km terug nieuw er onder gekomen..

Opties, alles behalve open dak.

Airco ijskoud cruise elec ramen centrale vergrendeling etc.

Komt met een mooie Bluetooth radio erbij.

Km stand 255.xxx. niks van af te merken. Word nog dagelijks in gereden. Loopt rijd remt perfect.. schakeld zeer mooi en rijd perfect..

3 maand geleden geleden groot onderhoud gehad. Op de auto is niet bespaard. Alleen kwalitijd producten gebruikt!

Alles in en rondom de auto heb ik naar led veranderd omdat het voor mij persoonlijk mooier oogt ( in overleg kan ik ook weer alles naar geel maken ).

Kortom een zeer leuke maar ook sportieve auto die zeker nog lang mee kan. En opzoek is naar een nieuwe baasje.

In tegenstelling met andere polo uit de 9N generatie heeft deze de "sport" interieur die lekker comfortabel is en die je lekker in de stoel houd.


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://houtkloofbedrijf.nl/
www.derolsteigerspecialist.nl
https://www.marketplaceamsterdam.nl/
www.HetVerspakket.nl
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.mobieleopslag.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter