houtklemmen stammengrijper Hakselaar Versnipperaar Zaagkloofmachine

houtklemmen stammengrijper Hakselaar Versnipperaar Zaagkloofmachine
houtklemmen stammengrijper Hakselaar Versnipperaar Zaagkloofmachinehoutklemmen stammengrijper Hakselaar Versnipperaar Zaagkloofmachinehoutklemmen stammengrijper Hakselaar Versnipperaar Zaagkloofmachinehoutklemmen stammengrijper Hakselaar Versnipperaar Zaagkloofmachinehoutklemmen stammengrijper Hakselaar Versnipperaar Zaagkloofmachinehoutklemmen stammengrijper Hakselaar Versnipperaar Zaagkloofmachinehoutklemmen stammengrijper Hakselaar Versnipperaar Zaagkloofmachinehoutklemmen stammengrijper Hakselaar Versnipperaar Zaagkloofmachinehoutklemmen stammengrijper Hakselaar Versnipperaar Zaagkloofmachine

€ 120,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 03-02-2021 geplaatst
557 keer bekeken
https://www.excellentoverkapping.nl/


Degelijke boomstamklemmen.

Prijzen ex BTW incl verzending!!!

500mm 110 euro
600mm 120 euro
700mm 146 euro
800mm 164 euro
Dubbele grijper 600mm 210 euro

Vele uitvoeringen mogelijk van klein naar groot, van knippen tot versnipperen, van zagen tot kloven !!!!!!!
De remet rp-200 met 6 messen. Knipt takken tot 16 cm. Rp 200 professional.de rp 200professional is ontworpen voor het snel en veilig knippen van stamhout en takken tot 16 cm of de rp-200 super 17 cm (op aanvraag).
Zeer degelijke hakselaar !!!!!!!!! Het frame is gemaakt van een goede kwaliteit staal en kwaliteitslassen. Met de verlengde invoertrechter is het veilig werken en vamzelfsprekend zit er een veiligheidsschakelaar op de machine die de p.t.o stopt wanneer deze is aangesloten op de tractor. Het snijmechanisme is uitgerust met een klembus die wordt gebruikt voor het positioneren van de snijmessen en tevens als overbelastingsbeschermer dient. De knipmachine kan worden uitgerust met een vliegwiel/riemschijf wanneer de tractor te weinig pk heeft.

Neem hiervoor contact met ons op.

Met behulp van de zwenkbare transportband kunt u comfortabel werken. De aftakas die wordt aangesloten op de p.t.o van de tractor kunt o ook via ons bestellen. Deze heeft een breekpen die in werking treedt wanneer er te dik hout wordt gebruikt. Overige productkenmerken versterkte gelaste constructie (volledig demonteerbaar) extra achterrol voor vliegwiel regelbare speling tussen snijmessen inductie geharde tandwielen veiligheidsschakelaar kogel en boutkoppeling voor aanhanger driepunts bevesteging voor tractor geinteresseerd? Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende demonstratie!
rp-150 hakselaar, houtknipper€ 2.330,00
Rps-120, hakselaar,versnipperaar€ 3.735,00
Rpe-200 takkenversnipperaar
rps 120 houtknipmachine met een draaiplateau voor op de aanhangwagen. Ideaal voor een hovenier !!!!
De rps 120 professionele hakselaar knipt in enkele seconden lange takken naar haardhoutblokken. Met zijn 23 pk is deze machine beresterk en met de 3 mtr lange transportband werkt het erg prettig.

Voor meer info mag u gerust een telefoontje of mailtje doen.

Gewicht360 kg
inwendige breedte van het mechanisme180 mm
Tak snijdiameter (vers zacht hout)100 mm max.
Snijkantdiameter (vers hardhout)90 mmmax.
Tak snijdiameter (droog hardhout)80 mm
uitvoering van snijmessenhardox staal type 500
batchtrechter62/38 cm
afmetingen van de versnipperaar met de invoerhopper lengte / breedte / hoogte gevouwen120/125/140 cm
chipper bevestigingssysteemdriepunts veersysteem
capaciteit brandstoftank3,8 l (95 loodvrije benzine)brandstofverbruik2.1-3.3 L / umotorbriggs & stratton 23 pk twee cilinder ohv vier slaglengte snijtakken (6 messen)8-15 cmlengte gesneden takken (8 messen)5-10 cm


Met vriendelijke groet,
Jan Bijker

Website >>

Video:

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://vdkaap.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.derolsteigerspecialist.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.ecosunpower.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter