Zaagkloofmachines van BTD type zka basic en zka pro Nederlands fabrica

Zaagkloofmachines van BTD type zka basic en zka pro Nederlands fabrica
Zaagkloofmachines van BTD type zka basic en zka pro Nederlands fabricaZaagkloofmachines van BTD type zka basic en zka pro Nederlands fabrica

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 27-04-2021 geplaatst
1873 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


De unieke zaag- kloofmachines van btd zijn ontwikkelt in nederland en geschikt voor professioneel gebruik in de bosbouwindustrie en comfortabel te bedienen vanuit de cabine (voertuig).
De machines hebben optimale eigenschappen om vele variëteiten van rondhout tot brandhout te verwerken. Er zijn 2 verschillende types leverbaar, t.w. Zka-basic en de zka-pro. De opname- en stortlocatie van het houtproduct mogen willekeurig zijn. Ergonomisch gezien kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden door één persoon, tevens voertuigbestuurder.
De universele besturing is uitgevoerd met zowel een hand/joystick – alsmede een automaat functie voor het type zka-pro.
Deze robuuste btd-machines zijn geschikt voor stamlengtes standaard tot max. 3.00 Mtr. En middels aanbouwdelen tot max. 4.00 Mtr. De maximale afkortlengte bedraagt 50 cm. Stamsplijting is mogelijk in meerdere delen middels 4 / 6 / 8 / 12 voudige verstelbare en verwisselbare kloofmessen. Deze scherp geprijsde machines zijn voorzien van een ce-keurmerk en de toegepaste componenten zijn van gerenommeerde europese kwaliteitsmerken. Aflevering en service van de machines verloopt via dealers. De machines zijn ontwikkeld vanuit de volgende oogpunten : optimale ergonomie :eenmans machinale handling zonder fysieke inspanningconstructiedegelijk en sterk, minimale transportbreedte , geheel gepoedercoat in grondprimer en aflak koppelbaarheid:aan alle denkbare voertuigen met voldoende hydraulisch vermogen houtlocatie:willekeurig, voor zowel stamopname als stortplek grote stamvariatie
:stamdikte 17 cm – 45 cm
; klooflengte 23 – 50 cm grote stamlengte
:max. 3 Meter, optioneel 4 meter middels aanbouwdelensplijtvariatie
:geschikt voor 4 / 6/ 8/ 12-voudige hardstalen kloofmessen universele bediening
:handmatige bediening middels joystick of automatische cyclus te activeren middels drukknop
perskracht:13-15 ton (zka-basic)
; 16-20 ton (zka-pro) componenten
:hoogwaardig bewezen componenten van gerenommeerde merken de machine van het type zka-basic is een basisversie.
De zka-pro is zwaarder uitgevoerd en heeft een uitgebreide functionaliteit. Voor beide typen zijn diverse opties mogelijk.

Voor meer info graag bellen naar 0615033993 of mail naar [email protected]

Website >>

Video:

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.palingonline.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter