zaag-kloofmachine 38cm met kraan degelijk gebouwd

zaag-kloofmachine 38cm met kraan  degelijk gebouwd
zaag-kloofmachine 38cm met kraan  degelijk gebouwdzaag-kloofmachine 38cm met kraan  degelijk gebouwdzaag-kloofmachine 38cm met kraan  degelijk gebouwdzaag-kloofmachine 38cm met kraan  degelijk gebouwdzaag-kloofmachine 38cm met kraan  degelijk gebouwdzaag-kloofmachine 38cm met kraan  degelijk gebouwdzaag-kloofmachine 38cm met kraan  degelijk gebouwdzaag-kloofmachine 38cm met kraan  degelijk gebouwdzaag-kloofmachine 38cm met kraan  degelijk gebouwd

€ 5.500,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 22-01-2022 geplaatst
4965 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Oerdegelijke houtkloofmachine met kraan!!!! Deze kloofmachine heb ik zelf gebouwd 4 jaar geleden en voldoet super. De reden dat ik hem te koop zet is omdat ik inmiddels dealer ben geworden van japa zaagkloofmachines en werk met een machine van japa om te kunnen beoordelen hoe die machines zijn. Nu staat deze degelijke machine stil en dat is gewoon zonde. Echter hij hoeft niet weg en denk dus ook niet dat je deze machine voor een klein zacht prijsje kan kopen. Er zit voor ruim 4500 euro aan materiaal in en heel veel denkwerk en zweetdruppels om hem te maken. In die 4 jaar tijd heb ik een aantal dingen aangepast zodat hij prima werkt. Ik had eerst 2 hydraulische cilinders en een vast kloofmes maar nu 1 hele grote (nieuw) en een in hoogte verstelbaar kloofmes (c52 staal). Alle slangen zijn nieuw,pomp is nieuw ( ook alles van het kraantje), hij zit in de 2 k lak. Kortom is het een lekvrije machine die zo degelijk is dat hij nooit weer kapot zal gaan. Het hout kan je laden in de kraan en laten zakken in de zaagbok, kraan met bok trek je er onderweg en terwijl je het hout in de bok zaagt kan iemand anders de bok weer laden met stamhout of met een grijper een boomstam pakken. Het gezaagde hout valt op de bok en je kan het naar jezelf toe transporteren en kloven ( meerdere stammen tegelijkertijd) en wordt weer door de transportband afgevoerd. - Zit nu een 4 wegs kruismes op maar 6 of 8 zou ook kunnen -kloofkracht ongeveer 25 ton ( enorm grote cilinder ) -pomp pto opbrengst ongeveer 70 liter maar zou ik moeten nakijken -past een halve kuub per keer in de zaagbok -kraantje draait op de hydrauliek van de tractor omdat hij anders terwijl je aan het kloven bent te snel wil -160 liter hydrauliek olie zodat het nooit te warm wordt graag als je belangstelling hebt geen onzinbiedingen doen!!! Tel 0615033993 groeten jan bijker prijzen ex btw

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter