Camper Fiat Burstner Active 230 - 6 persoons met XXL-garage

Camper Fiat Burstner Active 230 - 6 persoons met XXL-garage
Camper Fiat Burstner Active 230 - 6 persoons met XXL-garageCamper Fiat Burstner Active 230 - 6 persoons met XXL-garageCamper Fiat Burstner Active 230 - 6 persoons met XXL-garageCamper Fiat Burstner Active 230 - 6 persoons met XXL-garageCamper Fiat Burstner Active 230 - 6 persoons met XXL-garageCamper Fiat Burstner Active 230 - 6 persoons met XXL-garageCamper Fiat Burstner Active 230 - 6 persoons met XXL-garageCamper Fiat Burstner Active 230 - 6 persoons met XXL-garage

€ 19.750,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 26-01-2023 geplaatst
4222 keer bekeken
https://www.excellentoverkapping.nl/


Nette 6-persoons Fiat Burstner Active 230 camper van bouwjaar 2000 met XXL-garage.

De camper beschikt over een zeer ruime XXL-garage, geschikt voor fietsen, maar ook voor motoren / crossmotoren, hengel- en watersportmateriaal. Door de dubbele bodem beschikt deze camper over veel laadruimte.

De camper heeft 2 vaste bedden (alkoof met trapje en achterin - met nieuwe matrassen), een ruime keuken met koelkast inclusief vriesvak, een 3-pits gasstel, een zeer ruime dinette, een casettetoilet met douche. Daarnaast heeft de camper achterin een extra wastafel en kan het achterste gedeelte middels een gordijn worden afgesloten.

De toilet beschikt over een extra pomp waardoor deze geleegd kan worden in de vuilwatertank. Daarnaast is er in de camper een extra omvormer geïnstalleerd.

Bij de camper zit tevens een afdek-/ beschermhoes.

Uitvoering: Alkoof

Brandstof: Diesel

Motor: 2.8, vermogen 122 pk.

Kilometerstand: 190.000

De camper heeft recent groot onderhoud gehad, o.a. nieuwe distributieriem, nieuwe filters, 2 nieuwe huishoudaccu's.

APK geldig tot juni 2021

Alle originele boekjes zijn aanwezig

Lengte: 7.30 meter

Hoogte: 2.95 meter

Een ideale en nette gezinscamper met 2 vaste bedden en veel opbergruimte. Ook zeker geschikt voor de motorsport (of andere sport)! Je kunt er zo mee weg!

Vraagprijs € 19.750.

#camper #xxlgarage #motorsport #gezin #fiat #fiatburstner #alkoof #goedonderhouden #diesel #instappenenwegwezen #idealegezinscamper #kamperen #vastbed


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://vdkaap.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
www.HetVerspakket.nl

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter