Bürstner Artstep 420 TN 2003 Inclusief grote voortent

Bürstner Artstep 420 TN 2003  Inclusief grote voortent
Bürstner Artstep 420 TN 2003  Inclusief grote voortentBürstner Artstep 420 TN 2003  Inclusief grote voortentBürstner Artstep 420 TN 2003  Inclusief grote voortentBürstner Artstep 420 TN 2003  Inclusief grote voortentBürstner Artstep 420 TN 2003  Inclusief grote voortentBürstner Artstep 420 TN 2003  Inclusief grote voortentBürstner Artstep 420 TN 2003  Inclusief grote voortentBürstner Artstep 420 TN 2003  Inclusief grote voortentBürstner Artstep 420 TN 2003  Inclusief grote voortent

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 13-04-2022 geplaatst
1905 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Deze mooie degelijke caravan biedt slaapplek aan 4 personen. De voorste treinzit is omgebouwd tot een vast tweepersoonsbed(140x200 cm), maar alle onderdelen zijn nog aanwezig, zodat terugbouwen mogelijk is. We hebben de bedlampjes ook verplaatst, zodat beide personen de beschikking hebben over een bedlampje. Er is een vouwwand, die het mogelijk maakt het bed af te scheiden van de rest van de binnenruimte. De achterste treinzit kan worden omgebouwd tot een iets kleine tweepersoonsbed (120x 190 cm). Door het vaste bed is er onder het bed een grote opslagruimte ontstaan, die zowel van buiten (serviceluik), als van binnen bereikbaar is. In de banken van de achterste treinzit is ook nog opbergmogelijkheid.
De caravan heeft een middenkeuken met spoelbak, kraan en 3 pitskooktoestel. In de achterste bank zit een 5 liter TRUMAboiler, zodat er snel warm water beschikbaar is. Verder zit er een 77 liter DOMETIC koelkast (inclusief 9½ liter vriesvak) in, die zowel op stroom als op gas kan.
Achterin de caravan is een aparte badkamer met een ingebouwd cassettetoilet van het merk THETFORD, een wastafel en een boven- en onderkastje.
De 25 liter watertank zit in een bank ingebouwd, maar is van buitenaf middels een luik goed bereikbaar. Er is een losse vuilwatertank aanwezig.
De caravan is voorzien van een TRUMA-kachel (ringverwarming), die werkt op gas. De kachel is prima in staat de caravan in z’n geheel te verwarmen.
Boven de kachel bevindt zich een hangkast, waarin wij een rek hebben geplaatst, zodat het een legkast is geworden. In de bodem van deze kast zit onder een rooster de omvormer. Naast de kachel is nog een kleine voorraadkast.
De caravan is voorzien van 3 stopcontacten: 1 in de keuken, 1 boven de kleine voorraadkast én 1 in het bovenkastje in de badkamer.
Het grote HEKI-dakraam zorgt voor veel daglicht en kan in 3 verschillende standen worden geopend. Behalve het badkamerraam zijn alle ramen voorzien van zowel horrengaas als een verduisterd rolgordijn, deze zijn in gebruikte staat. De ramen kunnen op verschillende standen open.
De buitendeur is in tweegedeelten en heeft een halve hordeur. Aan de buitenkant - naast de deur - zit een van binnen bedienbare buitenlamp.
De dissel is voorzien van een ALKO-stabilisatorkoppeling. In de disselkast zit het reservewiel én is een beugel om de gasfles aan vast te maken.
Bij de caravan hoort een diepe VOORTENT met aluminium stokken. Deze hebben we slechts enkele jaren gebruikt. Er zitten losse gordijntjes bij. Zowel de zij- als de 2 voorkanten kunnen eruit worden geritst, zodat een mooie diepe luifel ontstaat, waaronder u gemakkelijk rondom uw tafel kunt zitten.
De banden van de caravan, inclusief reserveband zijn in 2019 vervangen.
Het fietsenrek achterop is nooit door ons gebruikt, omdat onze elektrische fietsen daarvoor te zwaar zijn. Wij gebruikten ons fietsenrek op de disseladapter en hadden de fietsen dus op de dissel staan. De “Pro User disseladapter” kan eventueel los bijgekocht worden voor € 25,00 (februari 2020 aangeschaft).
In 2017 is de caravan voor het laatst BOVAG gekeurd. Desgewenst kan deze vernieuwd worden, waarbij de kosten van de keuring gedeeld worden met de koper.
De laatste foto is niet door ons gemaakt én ook NIET van onze caravan. Het geeft u een beeld van de caravan zonder het vaste bed én laten u de – door ons nooit gebruikte – overgordijnenstukjes in de caravan zien, die u erbij krijgt.
De caravan wordt verkocht omdat we overgaan naar een camper. De caravan is beschikbaar vanaf week 26 // 27 juni 2021.
GEGEVENS:
Bouwjaar 2003
Slaapplaatsen 4
Ledige gewicht 884 kg
Laadvermogen 216 kg
Maximum massa voertuig 1100 kg
Maximum last as 1100 kg
Breedte 220 cm
Lengte (Afstand hart koppeling tot achterzijde voertuig) 623 cm
Maximale last onder de koppeling 100 kgContact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://tiptoplaptop.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter