Hobby 540 UL enkele bedden

Hobby 540 UL enkele bedden
Hobby 540 UL enkele beddenHobby 540 UL enkele beddenHobby 540 UL enkele beddenHobby 540 UL enkele beddenHobby 540 UL enkele beddenHobby 540 UL enkele beddenHobby 540 UL enkele beddenHobby 540 UL enkele beddenHobby 540 UL enkele bedden

€ 14.500,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 04-09-2022 geplaatst
785 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Hobby de Luxe 540 UL Enkele bedden, rondzit, 2 voortenten (!) + mover


Datum eerste toelating: 17-07-2008
Leeggewicht: 1194 kg
Laadvermogen: 356 kg
Totaal gewicht: 1550 kg
Totale lengte: 741 cm
Breedte: 230 cm
Aantal slaapplaatsen: 4


Opties en accessoires

• half automatische mover
• Boiler
• watertank
• Voortent Doréma met metalen stokken maat 14
• Voortent Doréma Olympic XL270 maat 14
met fiberstokken
• Ringverwarming
• Rondzit.
• Toilet


Indeling
Voor: enkele bedden
Midden: keuken, toiletruimte
Achter: rondzit

Boiler
Cassettetoilet
Combicassettes
Dakluik
Douche
Koelkast
Omvormer Lader
Ringverwarming
Schokbrekers
Serviceluik
Stabilisator
Voortentlamp
Watertank

Erbij over te nemen:
* pannenset
* Borden/bestek
* Bekers/glazen
* Campingstoelen Vrijbuiter
* Voortent kachel
* Licht gewicht gasfles
* Voortent tegels merk Isabella, 30stuks 50x50 cm


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://tiptoplaptop.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.mobieleopslag.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter