TEC caravan incl voortent en luifel

TEC caravan incl  voortent en luifel
TEC caravan incl  voortent en luifelTEC caravan incl  voortent en luifelTEC caravan incl  voortent en luifelTEC caravan incl  voortent en luifelTEC caravan incl  voortent en luifelTEC caravan incl  voortent en luifelTEC caravan incl  voortent en luifel

€ 5.500,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 04-02-2024 geplaatst
1311 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Nette TEC Caravan incl. voortent en luifel.

Gegevens caravan:
Merk: TEC
Type: Siena Saphir 450 K1
Bouwjaar: 25-01-2000
Massa ledig voertuig: 960 kg.
Caravan de laatste jaren gebruikt voor recreatie doeleinden, rookvrij en jaarlijks geplaatst in binnen stalling. Voorzien van z.g.a.n banden.

Voorzien van een Dorema Senator diepte 270 Maat: 9 Kleur: Antraciet/grijs. Tevens uitgevoerd met 25mm aluminium frame met quick sluitingen. (Origineel stalen frame ook aanwezig)
Voortent, kan uitgebouwd worden met een erker en luifel met zijwanden. Deze worden meegeleverd.

Luifel eenvoudig middels peesverbinding te koppelen aan de voortent of rechtstreeks aan de caravan. Type: Lugano 206-218. Kleur antraciet/grijs. Luifel voorzien van 20mm aluminium frame met quick sluitingen, en zijwanden.

Erker Lido 210-140 cm incl. slaapcabine.

Verder is bovenvermelde uitgerust met:
Stormbanden set, 3 stuks tent tapijten en diverse soorten haringen en fietsendrager.

Gaarne bieden vanaf €5500,-, op onzin biedingen wordt niet gereageerd.


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.gezochteonderdelen.nl/
www.HetVerspakket.nl
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://tiptoplaptop.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter