TEC WELTBUMMLER 560 2 50 mtr breed

TEC WELTBUMMLER 560   2 50 mtr breed
TEC WELTBUMMLER 560   2 50 mtr breed TEC WELTBUMMLER 560   2 50 mtr breed TEC WELTBUMMLER 560   2 50 mtr breed TEC WELTBUMMLER 560   2 50 mtr breed TEC WELTBUMMLER 560   2 50 mtr breed TEC WELTBUMMLER 560   2 50 mtr breed TEC WELTBUMMLER 560   2 50 mtr breed TEC WELTBUMMLER 560   2 50 mtr breed TEC WELTBUMMLER 560   2 50 mtr breed

€ 9.900,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 05-11-2023 geplaatst
195 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Te koop,
TEC Weltbummler, Creation, 560
Met een breedte van 2.50 meter is deze mooie caravan ruim te noemen. De losse bedden met goede matrassen zijn met een 2.00 mtr ook heerlijk ruim. Onder de bedden uiteraard grote opbergruimte. De boiler voor warmwater zit onder een van de bedden. Elk bed heeft een eigen lamp, er is een stopcontact en heel veel kastruimte. Aaneengesloten aan de keuken een hangkast met daaronder de verwarming. Deze is in nieuwstaat. De koelkast op ooghoogte, met vriezer houd alles goed koud in de zomer. Onder en boven nog extra kastruimte. 3 Pits gaskooktoestel en een wasbak met fonteintje. Uiteraard met warmwater, verwarmt door de electrische boiler van 5 liter. Het water is van buitenaf bij te vullen met een afsluitbare dop. Onder de ruime rondzit is nog heel veel extra opbergruimte. Ideaal voor de gewichtsverdeling. Twee sfeerverlichtingen (12V) en een verlichting rondom zorgen voor een gezellig verlichte woonruimte. De bank is eenvoudig om te bouwen naar een groot bed. Door de extra caravanbreedte is dit een heerlijk groot bed. De toiletruimte heeft twee grote spiegels en een sfeervolle maar efficiente plafondverlichting. Door de vele aparte kastjes, aan opbergruimte niks tekort. Ook hier uiteraard warmwater uit de mengkraan.
De caravan is voorzien van een mover, de accu is nieuw. Het disselluik geeft ruimte aan twee gasflessen en is daarnaast nog groot genoeg voor ander spulletjes.
De caravan is uit 2007 en kwalitatief zoals je van TEC mag verwachten. Kom gerust een keer kijken en ervaar de enorme (opberg) ruimte en heerlijke aparte bedden.Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://topsexpop.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.palingonline.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter