Chausson Flash07

Chausson Flash07
Chausson Flash07Chausson Flash07Chausson Flash07Chausson Flash07Chausson Flash07Chausson Flash07Chausson Flash07Chausson Flash07Chausson Flash07

€ 39.999,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 24-02-2023 geplaatst
253 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Camper Ford Transit Chausson Flash07 2007 174xxx km
Mooie camper van alle gemakken voorzien dus zelf voorzienend door grote huishoud accu zonnepaneel omvormer schoon en vuil water tanks

Met garage voor spullen en fietsen
In 2021 Camper gekeurd met plaatsen zonnepaneel + omvormer
Nieuwe huishoud en start accu
Elektrische trap/instap geplaatst
Fiamma F45s Zonnescherm nog nooit gebruikt
Gasaansluiting buiten
Smart TV dus geen schotel nodig
Nieuw nood dakluik
6 nieuwe banden
Breedte lampen

Groot bed achterin
Groot bed voorin
En tussenbed zitplaatsen trein zit
2.25 breed
7.5 lang
3.2 hoog
Losse fietsdrager eventueel erbij
Navigatie
Cruise control
Achteruitrijcamera
Airco cabine niet voor de camper zelf
Natte ruimte met douche
Ring verwarming
Truma boiler
Winter geïsoleerd
Heosafe sloten binnen en Fiamma sloten buiten
Garage onderhouden
Bij CSA in onderhoud en Apk daar zijn ook alle nieuwe apparatuur geplaatst.

Mail voor alle foto's indien gewenst


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.palingonline.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter