Luxe stacaravan

Luxe stacaravan
Luxe stacaravanLuxe stacaravanLuxe stacaravanLuxe stacaravanLuxe stacaravanLuxe stacaravanLuxe stacaravanLuxe stacaravanLuxe stacaravan

€ 30.450,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 14-07-2023 geplaatst
8535 keer bekeken
https://lichtmasten.frl/
STACARAVAN 11,80 x 3,70 meter
Prijs overeen te komen

Kenmerken
Aantal slaapplaatsen : tot en met 5
Beschrijving
Ruime luxe stacaravan met dakpannen, ABI Ambleside, het Engelse merk uit het topsegment van stacaravans dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit. Met zijn 11,80 x 3,70 meter een zeer ruime stacaravan met 2 slaapkamers, badkamer met ruime douchecel + toilet, 2° aparte toilet toegankelijk vanuit de slaapkamer, ruime keuken met 4 pits gasvuur, oven en afzuigkap, ruime ijskast met diepvries (3 schuiven), ingebouwd in meubelkast idem als keukenmeubelen. In alle plaatsen is centrale verwarming op gas voorzien, evenals warmwatervoorzieningen op gas. Slaapkamer met bed van 1,40 meter breed en zeer veel opbergruimte en kaptafel met spiegel. Veel extra bergruimte voorzien onder de opklapbare lattenbodem. 2° slaapkamer met 2 aparte bedden en kleerkast. Gezellig salon met elektrische sfeeraard met ingebouwde verwarming. Degelijk salon met driezit en 2 enkele clubzetels. Het salon kan met een dubbele deur afgesloten worden van de keuken, en is voorzien van een dubbel deur naar buiten.
De caravan staat geplaatst en aangesloten op een ruime plaats op vakantiepark Breebos te Rijkevorsel, welke reeds betaald is tot eind december 2020. Deze caravan is aangekocht op 04/03/2020, 1 week voor de Corona Lockdown, voor de prijs van 31.935,- euro + aansluitkosten ten bedrage van 1.250 euro bij Caravandeal welke zich naast het vakantiepark Breebos bevindt. De kosten voor het plaatsen van een omheining rond het perceel hebben wij reeds gedaan, enkel de poort moet nog geplaatst worden en staat binnenin de caravan. Voor de slaapkamer met dubbel bed is een nieuwe matras aangekocht en is nog nooit beslapen geweest. Er is nog geen enkele keer overnacht of gekookt in de caravan. De stacaravan wordt verkocht wegens onvoorziene omstandigheden, en wij niet over een auto beschikken om telkens de verplaatsing te maken van Merksem naar Rijkevorsel. Alle papieren van aankoop kunnen bekeken worden alsook kan er navraag gedaan worden bij Caravandeal
Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.schiphorst-sanitair.com/
https://www.sanitairking.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
www.HetVerspakket.nl
https://houtkloofbedrijf.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter