Te koop Gerjak Tago Indian vouwwagen 2006

Te koop Gerjak Tago Indian vouwwagen 2006
Te koop Gerjak Tago Indian vouwwagen 2006Te koop Gerjak Tago Indian vouwwagen 2006Te koop Gerjak Tago Indian vouwwagen 2006Te koop Gerjak Tago Indian vouwwagen 2006Te koop Gerjak Tago Indian vouwwagen 2006Te koop Gerjak Tago Indian vouwwagen 2006Te koop Gerjak Tago Indian vouwwagen 2006Te koop Gerjak Tago Indian vouwwagen 2006Te koop Gerjak Tago Indian vouwwagen 2006

€ 1.800,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 21-06-2024 geplaatst
59 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


In verband met overstap naar caravan verkopen wij onze vouwwagen Gerjak Tago Indian uit 2006.

Fijne en zeer ruime complete vouwwagen, ziet er goed uit, geen verkleuringen, ritsen in orde enz.

Grote voortent met hemel, gordijnen, afritsbare voor- en zijwanden en is 3m diep
De eveneens 3 m diepe luifel is direct aan de slaapcabines te ritsen, dus ook op te zetten zonder voortent.
De tentstokken zijn gemarkeerd waardoor het opzetten snel en eenvoudig uitgevoerd kan worden.

De vouwwagen heeft 6 ruime slaapplekken: 2x 1.40 brede 2-pers bedden met lattenbodems en matrassen op beide openklapbare delen en onder de slaapcabines hangen 2 ondertenten voor extra slaapplaatsen of opbergruimte.
Voorzien van een ruime originele geïntegreerde disselbak (zo groot dat er ook wel eens een peuterbedje in gemaakt wordt )

De afneembare bermkeuken heeft een 3-pits gasstel, koelkast, 2 aanzetbare aanrechtplaten en een wasbakje met kraan. In het keukenkastje zit veel opbergruimte waardoor je je keukenspullen goed kan opbergen. De keuken is toegankelijk tijdens de reis.

Met reservewiel onder de wagen, origineel waterdicht afdekzeil en oplooprem.

Maten en gewicht :
Leeg gewicht 460 kg
Maximaal gewicht 750 kg
Laadgewicht 290 kg
Ingeklapt 1.50m breed en 2.75m lang
Uitgeklapt 4.95m breed

De vouwwagen is altijd goed onderhouden en droog weggezet in de stalling/garage.
Bovag gekeurd 2022
Originele factuur en opbouwinstructie zijn aanwezig.

Vraagprijs € 1800,= bij interesse of info graag berichtje sturen naar [email protected]Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.voshandelsonderneming.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter