Lieve aardige geduldige man gezocht

Lieve  aardige  geduldige man gezocht
Lieve  aardige  geduldige man gezochtLieve  aardige  geduldige man gezocht

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 10-01-2022 geplaatst
22 keer bekeken
https://lichtmasten.frl/


Na heel lang twijfelen zet ik deze oproep en nog steeds weet ik eigenlijk niet of ik hier goed aan doe, maar volgens mijn schoonzus moet ik doorzetten.

Ik ben Anja, 37 en helaas geen kinderen mijn ex wilde dit niet.
Na een vreselijk huwelijk dat 15 jaar duurde ben ik gescheiden.
Dit is nu 4 jaar geleden.

Ik zou graag een man willen leren kennen die vooral respect voor vrouwen heeft, dat is voor mij echt een eis.
15 jaar lang ben ik geestelijk de grond in gestampt en kreeg dagelijks te horen dat een vrouw niks is en dat wil ik nooit meer mee maken.

Ben jij die lieve, geduldige man die een vrouw met respect zal behandelen, die niet alleen maar 1 ding zoekt en die ook zeer zeker niet gebonden is?
Dan zou ik het leuk vinden als je wilt reageren op mijn oproep.

Groetjes

Anja


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.schiphorst-sanitair.com/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.cowi.nl/
https://www.sanitairking.nl/
https://tiptoplaptop.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter