Onzeker

Onzeker
OnzekerOnzeker

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 11-01-2022 geplaatst
787 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Hallo, ik ben Rosalie 29 jaar en kom uit Nijmegen.
Ik ben vroeger enorm veel gepest, dit duurde tot de 2e klas van de middelbare school, ik ben toen naar een andere school gegaan en gelukkig was het pesten toen klaar.
Nog steeds snap ik niet waarom ze mij zo hebben gepast, maar het was vreselijk.
Onnodig om te zeggen dat dit mij enorm onzeker heeft gemaakt.

Ik heb een relatie achter de rug waarbij ik 4 jaar heb samengewoond met een 12 jr oudere man.
Helaas was dit een bruut van een man die mij op verschillende manier mishandelde.

Nu wil ik ook het geluk vinden en in contact komen met een lieve man, die om kan gaan met mijn verleden en begrip heeft voor mijn verleden en wat dit met iemand doet.
Ik zoek absoluut geen erotisch contact!!!!!Graag zie ik je reactie met wat info over jezelf.Rosalie


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://houtkloofbedrijf.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.cowi.nl/
https://topsexpop.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter