Wie wil de sprong met mij wagen

Wie wil de sprong met mij wagen
Wie wil de sprong met mij wagen

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 10-01-2022 geplaatst
14 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Hier sta ik dan met mijn 61 jaar in de hoop in contact te komen met een lieve, aardige man.
Ik was 33 jaar getrouwd en toen ik 56 was vertelde mijn man dat hij vrij wilde zijn en wilde scheiden.
Ik was in complete shock.

Maar het leven gaat door en nu ben ik 5 jaar verder en 5 jaar alleen en op vele momenten eenzaam.
Natuurlijk heb ik mijn kinderen maar die hebben hun eigen leven. Ik heb een leuke baan, een leuk huis maar toch alleen is alleen. Welke lieve man zou de sprong met mij willen wagen?Groetjes Sita


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.ultrafire.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter