Greendeal NVR 1TB met 2 x 4MP camera COLOUR NIGHT 2 0 met microfoon

Greendeal NVR 1TB met 2 x 4MP camera COLOUR NIGHT 2 0 met microfoon

€ 783,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 09-02-2024 geplaatst
127 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


The GreenDeal

Systeem met hoge preventieve waarde en denkt aan omgeving.
Zowel qua veiligheid als milieu een topper , het verbruik is relatief laag en het systeem kan ingesteld worden dat de lichten inschakelen als dit ook echt nodig is , dit resulteert in minder lichtvervuiling.
De veiligheid wordt verhoogd met aanschakelende lichten bij nadering in donker , tevens een melding indien gewenst op bijvoorbeeld je mobiel . ( lichten kunnen ook aan en uit geschakeld worden ) .
Dit alles in een strak design en met Microfoon in elke camera + gratis app.

De SPRO ColourNight klasse met camera's die kleur zien in de nacht .De camera's hebben witte led's die het gebied verlichten. Wel zo handig en met hoge preventieve werking.
Dit is de twee generatie colournight camera die ook IR ( infrarood ) ingebouwd heeft .

Deze camera kan ook standaard zwart / wit opnemen de nacht door en de led activeren als er activiteiten zijn en dan kleur opnemen. Dat is een hoog preventieve werking .
Natuurlijk kan de led ook de gehele nacht branden met een andere instelling , de keus is aan u.

Oftewel :

Een compleet systeem met 4MP camera met 30 meter nachtzicht. deze versie van SPRO met Tripwire, intrusion en ivs voor woning en erf.

www.cctvnederland.nl ( service gebied , geheel Nederland )
installatie en dealer van de betere cctv systemen ( ook alarm )
06-33-65-45-25

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.tjfietsen.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.palingonline.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter