Een doorbraak

Een doorbraak

€ 548,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 22-02-2023 geplaatst
212 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


D O O R B R A A K .

Als ondernemer is dat één van de grootste angsten , je pand betreden en rommel aantreffen plus materiaal wat mist. Deur uit de sponning , sandwichplaten geforceerd of er is ergens domweg een gat in de muur gezaagd .
Ravage . . .

We worden hierdoor dan ook telkens vaker gevraagd panden op industrieterreinen te beveiligen mede door de telkens terug komende inbraakgolven. Loodsen , Kantoren , Autogarages en Opslagruimtes worden door ons voorzien van de nieuwste systemen. Want voor deze doelgroep hebben we een passende oplossing in de vorm van Camera-alarmsystemen. Dit werkt met de nieuwste technologie die alarm afgeeft voor het pand is betreden. Dat maakt onze systemen ook uniek , effectiever en beter dan de standaard camera’s die worden aangeboden.
Een doorbraak . . .

Hoe werkt dat dan ?

Vrijwel elk bedrijf heeft rondom het gebouw eigen terrein , dat terrein kan je voorzien met zones die op tijdschema een indringer vastlegt, afschrikt d.m.v. sirene en / of alarmlichten en een bericht met video stuurt naar bijv. tablet of mobiel.
Preventief . . .

Wat gebeurd er dan eigenlijk nog meer ?

De indringer weet dat hij is opgemerkt ( door alarmlichten en lichtsignalen ) wat vaak betekent dat die rechtsomkeert maakt . (preventieve werking )
De eigenaar, beheerder krijgt een video binnen en kan per direct de politie bellen of andere actie ondernemen. Ook kan er worden gesproken door de camera’s . (ook handig voor andere doeleinden )
De kans op inbraak en schade wordt fors verkleind en dan is het altijd nog , “voorkomen is beter dan genezen “

Wilt u meer weten over onze Camera-alarmsystemen ?


www.areavisum.nl installatie en verkoop van alarm- en camerasystemen .
058-2893820
( Naast de boven genoemde bedrijven wordt dit systeem ook veel toegepast bij loonbedrijven en boerderijen. )“Nu de maatschappij verruwd en men niet altijd meer weet wat “mijn en dijn” is wordt er telkens meer gestolen en worden er meer inbraken gepleegd.”

#areavisum #CCTVCamera #inbraakbeveiliging #beveiligingscamera #autobedrijf #diefstal #loods #beveiliging #cctv #loonbedrijf #bewakingscamera #alarmcamerasystemen #video #preventief


vanafprijs

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.sanitairking.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
www.HetVerspakket.nl
https://www.schiphorst-sanitair.com/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter