Grundig 1 tot 16 x 5MP bullet camera met ingebouwde microfoon

Grundig 1 tot 16 x 5MP bullet camera met ingebouwde microfoon
Grundig 1 tot 16 x 5MP bullet camera met ingebouwde microfoonGrundig 1 tot 16 x 5MP bullet camera met ingebouwde microfoonGrundig 1 tot 16 x 5MP bullet camera met ingebouwde microfoonGrundig 1 tot 16 x 5MP bullet camera met ingebouwde microfoonGrundig 1 tot 16 x 5MP bullet camera met ingebouwde microfoonGrundig 1 tot 16 x 5MP bullet camera met ingebouwde microfoonGrundig 1 tot 16 x 5MP bullet camera met ingebouwde microfoonGrundig 1 tot 16 x 5MP bullet camera met ingebouwde microfoonGrundig 1 tot 16 x 5MP bullet camera met ingebouwde microfoon

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 12-04-2023 geplaatst
255 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Deze Bullet camera van Grundig is een 5 megapixel weerbestendige camera. Een camera zoals deze is een netwerk Bullet met een 107° beeldweergave ( Deze netwerk camera heeft een 107° ~ 34° gemotoriseerde varifocaal lens) , SD-kaart opname mogelijkheden, ingebouwde microfoon en H.265+ compressie voor minimale opslag / netwerkbelasting. De mooie weggewerkte geïntegreerde IR-leds hebben een bereik van maar liefst maximaal 45 meter. De Bullet camera is voorzien van deep learning videoanalytics, waaronder personen tellen, lijn overschrijden, gezichtsdetectie en personen dichtheid detectie (wachtrij) maken deze camera geschikt voor diverse complexe en eenvoudigere toepassingen zoals winkels, bioscopen, evenementen, musea en in de hotel en vastgoed branche. De G12U-CI-AC5637TE uit de Grundig Smart Line serie is geschikt voor zowel binnen als buiten toepassingen en is conform NDAA.


We leveren dit systeem plug and play of installeren dit systeemDe voordelen van www.areavisum.nl security systems

Wat u moet weten …….


Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. camerasysteem en diensten:

1/ zelf installeren
Dan wordt alles plug and play afgeleverd.

2/ laten installeren
Ons eigen installatie – team zal dan uw systeem installeren en inregelen.

3/ we doen ook aan systeem – updates
Voor bedrijven een interessante optie en kosten besparend , tevens kunnen we kijken of uw privacy gewaarborgd is en alles werkt naar behoren.

4/ beelden veiligstellen en assistentie
Hierbij is er de mogelijkheid voor veiligstellen van beelden voor politie of als archief , educatie of anders.

5/ advies
We staan naast de klant met het maken van de juiste systeemkeuze , we combineren : technische mogelijkheden , wensen van de klant en haalbaarheid .


Contact :

www.areavisum.nl security systems
058-2893820
[email protected]

tags : #security #beveiliging #bewaking #friesland #cctv #hikvision #s-pro #preventie #bewakingscamera #areavisum #agrarisch #beveiligingscamera #installatie #loonbedrijf #manege
#alarm #leeuwarden #vastgoed #loods #kantoor #boerderij #autogarage #garage #bedrijfspand #woning #huis #erf #inbraak #diefstal #groningen #friesland #noord-holland #overijssel #drenthe #noordoostpolder #flevoland #emmeloord #drachten
Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.palingonline.nl/
https://topsexpop.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter