MTB Koga XT-29 Team

MTB Koga XT-29 Team
MTB Koga XT-29 TeamMTB Koga XT-29 TeamMTB Koga XT-29 TeamMTB Koga XT-29 TeamMTB Koga XT-29 TeamMTB Koga XT-29 TeamMTB Koga XT-29 TeamMTB Koga XT-29 TeamMTB Koga XT-29 Team

€ 1.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 08-07-2020 geplaatst
43 keer bekeken


Vanwege de overstap naar een gravelbike bied ik hierbij mijn prachtige Koga XT-29 Team mountainbike uit 2017 aan.
Ik heb de fiets nieuw gekocht en heeft daarbij direct een paar mooie upgrades gehad. Zo is de gebruikelijke Suntour voorvork vervangen door een Reba RockShox met lockout op het stuur en zijn de Tectro remmen vervangen door een Shimano remgroep (Deore BL-M615) Het is een size 46 (ik ben zelf 1.72)
Voorderrailleur: Shimano SLX (3x10)
Achterderailleur: Shimano Deore XT
Shifters: SLX
Crank set: Shimano SLX
De fiets is altijd dealeronderhouden (1 x per jaar volledige servicebeurt)
Afgelopen jaar is de voorvork volledig onderhouden.
Aandrijfmechanisme 1 jaar oud (krans, ketting en voorbladen), tevens nieuwe remblokken.
De banden (voor en achter: Continental X-king) liggen er een half jaar onder.
Je krijgt het originele zadel (ongebruikt) erbij. Tevens zit er nog een Koga Ass-saver bij, de papieren met levenslange garantie (frame) en een blik met een tooltje, bandenlichters en de gebruikshandleiding)
Daarnaast heeft de bike ook een aantal prachtige Hope onderdelen.

Kortom een zéér complete, supernetjes onderhouden fiets waar je nog járen mee vooruit kan! Hij heeft wat minimale gebruikerssporen, maar dat mag ook na 3 jaar.
De fiets heeft nieuw €1799 gekost en met de Rockshox voorvork en Shimano remmerij upgrade kwam daar nog een €600 bovenop... kortom de nieuwprijs van deze volledige fiets was €2400
Marktplaats van het Noorden
Groepen overzicht Nederland

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.pelletnederland.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.marktconcurrent.nl/webshop/
https://www.palingonline.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter