2 zitmaaiers opknappers

2 zitmaaiers opknappers
2 zitmaaiers opknappers2 zitmaaiers opknappers2 zitmaaiers opknappers2 zitmaaiers opknappers2 zitmaaiers opknappers2 zitmaaiers opknappers2 zitmaaiers opknappers

€ 250,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 02-05-2021 geplaatst
2451 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


2 x zitmaaiers met werk. 1x Alko Master 9-55. Zitmaaier met opvangbak. Opknapper. Snaar is gebroken. B&S motortje was altijd starten lopen maar staat inmiddels 1,5 jaar stil. Is geheel van aluminium, maaidek ook. Accu is goed. Zo mee zonder gedoe. Vaste prijs 100 euro.
En een grote MTD/Agway zitmaaier. Betreft ook een opknapper. Er moet o.a. een nieuwe snaar op voor het maaidek. Deze is geknapt.. Aandrijving is goed. Met breed maaidek waar een beetje laswerk aanzit. Stuurkogel links kapot. Verder hier en daar wat werk. Er zit een goede 12PK B&S industriemotor in die geen olie verbruikt. Starten en lopen dus kan zo op de aanhanger worden gereden. Accu is ook in orde. Vaste prijs; 150 euro zo mee zonder gedoe. Dus betalen en opladen. Voor minder gaat hij niet weg. Maaiers mogen samen weg voor 225 euro. Als je minder wilt geven, dan a.u.b. niet reageren..Wij wonen 10 km over de grens bij Bad Nieuweschans in de polder...Alleen reageren als je echt belangstelling hebt en hem wilt komen halen...

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.palingonline.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.kachelschuur.nl/Home

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter