KRAMER ERMO ploeg - diepploeg on land eco diep ploeg

KRAMER ERMO ploeg - diepploeg on land eco diep ploeg

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 16-09-2023 geplaatst
1249 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Algemene gegevens
Algemene omschrijving KRAMER ERMO ploeg - diepploeg onland eco en diep ploeg

De ploegschaar is direct op de balk gemonteerd en staat loodrecht op het frame.
Aan de balk wordt niet gelast of geboord.
De ploeg is gemaakt van staal klasse 700
Voor de Kramer ERMO ploeg wordt breekbout M20 toegepast

KRAMER BURGERBRUG importeert de ERMO ploeg uit het Italiaanse Casalbuttano (nabij MILAAN). Deze fabriek produceert al meer dan 50 jaar ploegen voor vooral de Italiaanse markt. 70% van de loonbedrijven in Italië werken met een ERMO ploeg , deze loonbedrijven krijgen service en ondersteuning van 70 ERMO dealerbedrijven in het land. De meeste gebruikers van ERMO ploegen werken in het Noord Italiaanse povlakte gebied. De povlakte staat bekend om zijn zware robuuste grond en vraagt om een goede constructie met hoge staal kwaliteit voor de ploeg. In tegenstelling tot andere bekende ploegmerken breekt deze daar niet in 2 delen. De ploegen worden namelijk gemaakt van klasse 700 staal en heeft balkenmaat 120 x 120, 150 x 120 en 200 x 120. Aan de ploegbalk wordt niet gelast en er worden geen gaten in geboord. De montage vindt alleen plaats door middel van borgplaten van 15 mm. De ploegschaar is direct gemonteerd op de balk, zo is er veel minder torsie. Dit komt ten goede voor de houdbaarheid van de machine, afstellen van de machine en dieselverbruik. Een groot aanbod ploegscharen is beschikbaar in verschillende maten en van verschillende materialen gemaakt zoals ook triplex. Naast de reguliere ploegmaten worden ook eco ploegen en diepploegen van bijvoorbeeld 1.00 meter diep gebouwd.
ERMO bouwt niet alleen ploegen, maar ook schijven eggen tot 6 meter, stoppelcultivatoren tot 7 meter en grondbewerkingmachines tot 5 meter breed. Ook hiermee verwacht de firma WN KRAMER BV uit Burgerbrug hoge ogen te gooien.

www.kramer -ermo.nl
www.ermo.it/en/index.php
www.gramegna.nl
www.skovbo.nl
www.wnkramer.nl

tags: Lemken Kverneland Kuhn Rumptstad Rabe Panter Overum Kongskilde CapponMerk KRAMER ERMO ploeg
Type diepploeg on land eco diep ploeg
Genoemde prijs is Exclusief BTW


Prijs nader overeen te komen.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.collewijn-nuis.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
www.HetVerspakket.nl
https://www.palingonline.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter