Foo Fighters - But Here We Are White Vinyl LP

Foo Fighters - But Here We Are  White Vinyl  LP

€ 34,99


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 10-09-2023 geplaatst
22 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Foo Fighters - But Here We Are (White Vinyl)
LP
Label: Roswell, 2023 11470048
Releasedatum: 2.6.2023

Na een jaar van schrijnende verliezen, persoonlijke reflectie en bitterzoete herinneringen keren de Foo Fighters terug met "But Here We Are", uitgebracht op Roswell Records/RCA Records.

"But Here We Are" is een brutaal eerlijk en emotioneel rauw antwoord op alles wat de Foo Fighters het afgelopen jaar hebben meegemaakt en een testament voor de helende krachten van muziek, vriendschap en familie. Gedurfd, beschadigd en onverzettelijk authentiek, "But Here We Are" opent met de onlangs uitgebrachte leadsingle "Rescued", de eerste van 10 nummers die het emotionele pad afleggen van woede en verdriet tot sereniteit en acceptatie, en talloze punten daartussenin.

"But Here We Are", geproduceerd door Greg Kurstin en de Foo Fighters, is zowel het elfde Foo Fighters album als het eerste hoofdstuk van het nieuwe leven van de band. "But Here We Are" is het geluid van broers die hun toevlucht hebben gevonden in de muziek die hen 28 jaar geleden samenbracht - een proces dat even therapeutisch als levensbevestigend is en de naïviteit van het debuut van de Foo Fighters uit 1995 weerspiegelt.


Tracklisting


LP
Rescued
Under You
Hearing Voices
But Here We Are
The Glass
Nothing At All
Show Me How
Beyond Me
The Teacher
Rest

Bestellen:
Stuur een bericht met uw naam, adres en email-adres.
Uiteraard zijn alle artikelen nieuw en worden ze in originele verpakking verstuurd met track and trace-code.
Voor Nederland en België betaalt U slechts € 2,99 verzendkosten.


Paul's Vinyl en cd verkoop
Amsterdam , -
Facebook
Alle advertenties

Delen op Facebook Delen op Twitter

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.sanitairking.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.palingonline.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.cowi.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter