Kleindierpark Open Dag

Kleindierpark Open Dag
Kleindierpark Open DagKleindierpark Open DagKleindierpark Open DagKleindierpark Open Dag

€ 5,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 10-08-2020 geplaatst
295 keer bekeken


KOM JIJ DIEREN KIJKEN?

Beste mensen,

Vanwege de Corona maatregelen in Nederland kunnen we geen normale openstelling houden dit jaar.

Het is dus van belang vooraf tickets te reserveren met een aanvangstijd. Zo lopen er een zeer beperkt aantal mensen door de tuin.

Geen tickets is ook geen toegang.

U kunt tickets bestellen via https://kleindierpark.nl/open-dagen-2020/

Meer informatie? Kijk eerst even op de website maar neem gerust via PB of mail contact met ons op

KLEINDIERPARK

Kleindierpark is een privé tuin met exotische zoogdieren. Je treft er onder andere eekhoorns, capibara’s, stekelvarkens, neusberen en meer... en dit allemaal op 1600 m2.

We hebben een koffie huisje waar je o.a. koffie, thee en fris kunt krijgen maar natuurlijk ook prachtige knuffeltjes en dit allemaal voor schappelijke prijzen.

Het terras is zeer beperkt vanwege de 1,5 meter regels! Maar heb je de kans ga dan even lekker zitten om te kijken of de baby stinkdiertjes rondlopen.
Marktplaats van het Noorden
Groepen overzicht Nederland

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.sanitair-online.eu/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.collewijn-nuis.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/webshop/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://allroundhekwerk.nl/
https://www.ecosunpower.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter