BUCOLISCH HERENHUIS

BUCOLISCH HERENHUIS
BUCOLISCH HERENHUIS

€ 296.500,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 04-04-2024 geplaatst
6771 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Frankrijk Landelijk herenhuis met 12e-eeuwse watermolen, afgelegen op het terrein bij de rivier. Gelegen op de bodem van een heldere en open vallei, vindt u dit herenhuis met zijn gedeeltelijk gerestaureerde molen. Op de oprit is er een grote garage voor uw links, het hoofdgebouw voor je, en een beetje lager aan de linkerkant is het oude molenhuis met een aangrenzende schuur, broodoven en verschillende andere delen van het gebouw. ​​Compleet met zijn molenras dat de vijver voedt in voorkant van het huis en dan de overloopsluis die door de tuin naar beneden slingert terug naar de rivier. Bij binnenkomst van het huis is er een grote open hal met links de keuken en de stookruimte aan de achterkant van de keuken, rechts is de grote woonkamer met zijn mooie stenen open haard en historische kenmerken.Aan het einde van de hal is de trap die leidt naar de eerste verdieping met zijn 4 slaapkamers, een wasruimte met toilet en ook een badkamer.Grote zolder erboven toegankelijk via een val op de overloop.To de achterzijde van de woning is een groot atrium/kinderdagverblijf en een wasruimte met toegang tot de tuin. Kijkend over de vijver naar de molen is het mogelijk om de eerste verdieping van de molen te betreden via een kleine houten brug dit is een heerlijke ruimte en wordt momenteel gebruikt als ontvangstruimte voor de kleine privécollectie van de molen en ambachtelijke gereedschappen op de verdieping erboven. Toegang tot de molenkamer is via een deur op de begane grond, hier kunt u de voortgang van de restauratie van de mechanica bekijken. Inbegrepen in dit grote gebouw zijn de schuur en de broodoven en een paar andere kamers en ruimtes. Deze woning is aangesloten op leidingwater en elektriciteit en heeft een septic tank die op den duur moet worden bijgewerkt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of beter nog om dit prachtige pand te komen bezoeken...

21 jaar Tweedewoning.eu

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.collewijn-nuis.nl/
https://topsexpop.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.kachelschuur.nl/Home

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter