Bulgarije - Landelijk huis met groot perceel 70 km van Zwarte zee

Bulgarije - Landelijk huis met groot perceel 70 km van Zwarte zee
Bulgarije - Landelijk huis met groot perceel 70 km van Zwarte zeeBulgarije - Landelijk huis met groot perceel 70 km van Zwarte zeeBulgarije - Landelijk huis met groot perceel 70 km van Zwarte zeeBulgarije - Landelijk huis met groot perceel 70 km van Zwarte zeeBulgarije - Landelijk huis met groot perceel 70 km van Zwarte zeeBulgarije - Landelijk huis met groot perceel 70 km van Zwarte zeeBulgarije - Landelijk huis met groot perceel 70 km van Zwarte zeeBulgarije - Landelijk huis met groot perceel 70 km van Zwarte zeeBulgarije - Landelijk huis met groot perceel 70 km van Zwarte zee

€ 8.200,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 21-07-2023 geplaatst
4427 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Te koop in Noordoost Bulgarije - Landelijk huis met groot perceel 70 km van Zwarte zee €8.200
Oppervlakte woning : 50 m2
Erf: 1100 m2
Constructie: Baksteen
Beschrijving:
Landelijk huis met bijhorende perceel van 1100m2, het eigendom is gelegen in een rustig en vredig dorp, er zijn meerdere eigendomen gekocht door andere Nederlandse en Belgische klanten . . Het ligt op 40 km van Dobrich en op 75 km van Varna. Geen lekkages of vocht. De woning heeft een kelder van 25 vierkante meter.
Dorp van Aleksandria (district Dobrich) is gelegen in het noordoosten van Bulgarije. Het maakt deel uit van de gemeente Krushari.
Afstanden
Dobrich: 40 km.
Zwarte Zee: 72 km.
Varna (luchthaven): 90 km
Dichtbij een historische bezienswaardigheid - fortress Zaldapa:
Archeologists explore biggest Antiquity city in Dobroudza http://bit.ly/2p5xx22
Zaldapa fortress reveals its mysteries http://bit.ly/2M2bF0B
Snelle feiten over het dorp Aleksandria
Andere transliteratie (s): Alexandrië
Gebied: Noord-Oost-Planing regio van Bulgarije
District: Dobrich district
Gemeente: Krushari gemeente
Breedte: 43.8833351
Longtitude: 27.7500000
Hoogte: van 100 tot 199
Afstand met de lucht naar de hoofdstad Sofia: 382.777 km
Oppervlakte Grootte: 35.032 km2
Bevolking: 69 personen (31.12.2013)
Postcode: 9404
Telefooncode: 05774
Prijs is exclusief kosten koper.
Voor aankoop wordt altijd eerst een juridisch onderzoek gedaan naar eigendom papieren. Wij werken met een vaste advocaat die de aankoop namens onze klanten doet. Op deze manier hoef u niet de hele proces in Bulgarije af te wachten na een eventuele bezichtiging. Het eigendom kan ook op afstand gekocht worden zonder dat u Bulgarije bezoekt . Vraag naar meer informatie - [email protected]

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://topsexpop.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter