Bulgarije - Perceel van 4700m2 - 20 km van Zwarte zee

Bulgarije - Perceel van 4700m2 - 20 km van Zwarte zee
Bulgarije - Perceel van 4700m2 - 20 km van Zwarte zeeBulgarije - Perceel van 4700m2 - 20 km van Zwarte zeeBulgarije - Perceel van 4700m2 - 20 km van Zwarte zeeBulgarije - Perceel van 4700m2 - 20 km van Zwarte zeeBulgarije - Perceel van 4700m2 - 20 km van Zwarte zeeBulgarije - Perceel van 4700m2 - 20 km van Zwarte zeeBulgarije - Perceel van 4700m2 - 20 km van Zwarte zeeBulgarije - Perceel van 4700m2 - 20 km van Zwarte zeeBulgarije - Perceel van 4700m2 - 20 km van Zwarte zee

€ 10.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 21-07-2023 geplaatst
556 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Gereguleerd perceel van 4700m2 in dorp Vidno , gemeente Kavarna - mogelijkheid voor bebouwing

Google map locatie - https://bit.ly/3IoaowB

De stad Kavarna ligt op een rotsachtige kust in het noordelijke deel van de Bulgaarse Zwarte Zeekust, 63 km ten noordoosten van Varna. De prachtige kust van Kavarna strekt zich uit over 42 km en het totale strandoppervlak van de gemeente bedraagt 74.000 vierkante meter. De bevolking van de stad is ongeveer 11 000 mensen.

Het bewijs van menselijke activiteit in de regio dateert uit het 3e millennium voor Christus. Griekse kolonisten uit Mesembria (het huidige Nesebar) richtten in de 5e eeuw voor Christus de Bizone-kolonie op in de regio. Tegenwoordig zijn de overblijfselen van een versterkte muur uit de 4e eeuw na Christus te vinden op Kaap Chirakman, 3 km ten zuiden van Kavarna. Tijdens de Klassieke Oudheid en de Middeleeuwen was de stad een belangrijk economisch en cultureel centrum. In de 14e eeuw waren Karvuna (Kavarna) en de nabijgelegen stad Kaliakra de belangrijkste steden van het Vorstendom Karvuna. Na de 15e eeuw kreeg de middeleeuwse stad Karvuna de naam Kavarna.

De stad werd in 1913 bezet door Roemenië en werd in 1940 teruggegeven aan Bulgarije.

Kavarna was vroeger de rockhoofdstad van Bulgarije. Elke zomer verzamelde de stad wereldberoemde rockmuzikanten op één podium. Het eerste Kavarna Rock Fest-festival werd gehouden in 2006 en bands en muzikanten zoals Scorpions, Dream Theater, Tarja, Doro, Heaven and Hell, Motörhead, Manowar, evenals vele andere beroemde rockmuzikanten en bands hebben in de loop van de tijd deelgenomen.

Het historisch museum van Kavarna bevat vondsten uit de 5e – 6e eeuw voor Christus tot 1940. Er worden vondsten tentoongesteld van de Thracische stammen die de regio bevolkten, maar ook die de manier van leven van de Slaven en de Proto-Bulgaren demonstreren. Een uiterst interessante tentoonstelling is te vinden in het museum: een polymetalen staaf, die een ruilmiddel was vóór het munttijdperk. De blokken waren wijdverbreid tijdens de tweede helft van het 2e millennium voor Christus in de regio van de oostelijke Middellandse Zee. Het museum bevat ook zilveren munten uit de schat van tsaar Ivan Alexander (die regeerde in de periode 1331 – 1371). Naast het museum staat het gerestaureerde Turkse stoombad uit de 15e eeuw. Dobrudzha and the Sea Exhibition, die de maritieme geschiedenis van de regio vertelt, is daar te zien. Stenen ankers, munten en een Thracische goudschat gevonden aan de oevers van Dobrudzha worden getoond.

Kavarna heeft ook een etnografisch museum met items die kenmerkend zijn voor de levensstijl van de mensen van Kavarna, nationale jurken van verschillende etnografische groepen en versieringen. De tentoonstelling is in een huis dat typerend is voor de rijke burgers van Dobrudzha.

Enkele van de meest pittoreske stranden aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust bevinden zich in de regio Kavarna. Rusalka (Mermaid) Resort en zijn prachtige rotsachtige kust liggen op slechts 20 km afstand van de stad. Kaap Kaliakra, het meest oostelijke punt van de Bulgaarse Zwarte Zeekust, is ook vlakbij. In een van de grotten op Kaap Kaliakra is een museum gevestigd waar bezoekers meer te weten kunnen komen over de geschiedenis en de ontwikkeling van het fort van Kaliakra door de jaren heen. Kaliakra is een natuur- en archeologisch reservaat; veel beschermde soorten leven binnen zijn grenzen; de overblijfselen van een versterkte muur en een bad zijn daar ook bewaard gebleven.

Het nabijgelegen dorp Kamen bryag (Stone Shore) is populair onder toeristen als een plek om de ochtend van juli te vieren. In 2007 zong John Lawton, leadzanger van Uriah Heep, het beroemde nummer van de band met dezelfde titel bij zonsopgang aan de kust. July Morning is een hippietraditie die in het socialistische tijdperk is ontstaan als subtiel protest tegen het regime en als viering van vrije geest en rockmuziek.

Op 2 km afstand van Kamen bryag ligt het nationale archeologische reservaat Yaylata, waar een aantal archeologische vondsten zijn gedaan. Drie necropolen uitgehouwen in de rotsen en 101 grotwoningen uit het 5e millennium voor Christus zijn ontdekt op een grondgebied van 300 decares. Yaylata is gelegen tussen twee zeeterrassen. Er wordt aangenomen dat de baai ertussen ooit als haven werd gebruikt, vanwege het grote aantal ankers dat op de bodem van de zee werd gevonden. Het fort in Yaylata werd gebouwd aan het einde van de 5e en het begin van de 6e eeuw. Daarna werd het afgebroken en werd er later in de 9e eeuw een Bulgaarse nederzetting gesticht. Het reservaat is opgenomen in het register van beschermde gebieden en beschermde zones in Bulgarije krachtens verordening nr. RD-822 van 23 augustus 2002.

Twee belangrijke wetlands lagen ten noorden van Kaliakra: Bolata en Taukliman (The Bird's Cove). Interessante watervogels nestelen op deze plaatsen en sommige diersoorten zijn opgenomen in het Bulgaarse Rode Boek (een lijst van de bedreigde diersoorten in het land). Dit zijn enkele van de bestemmingen in het land waar ornithologen de voorkeur aan geven.

De dorpen Balgarevo en Tyulenovo en de stad Shabla liggen in de buurt van Kavarna. Naast de prachtige stranden en historische bezienswaardigheden, trekken Kavarna en de regio toeristen aan met enkele traditionele evenementen zoals Mussel and Fish Fest, Week of the Sea, Kavarna Rock Fest, etc.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://tiptoplaptop.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://topsexpop.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.voshandelsonderneming.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter