Te koop voor een smal budget in Frankrijk

Te koop voor een smal budget in Frankrijk
Te koop voor een smal budget in Frankrijk

€ 25.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 17-04-2024 geplaatst
5319 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


vaux-les-Bains, Frankrijk
Kopen met een klein budget?Groot herenhuis om naar uw smaak te herontwikkelen en te renoveren.Groot huis in het hart van het dorp vaux-les-Bains, intern bestaande uit twee delen.Enerzijds op de begane grond: een commerciële ruimte, een keuken, een garage, een toilet en toegang tot drie kamers op de 1e verdieping. Het tweede deel op de 1e verdieping, omvat een inkomhal, een woonkamer, een eetkamer, een keuken, een slaapkamer, een kamer, die een extra slaapkamer of een kantoor kan zijn, een patio, een wc en toegang tot een grote zolder.Een veranda brengt wat meer ruimte.Aangrenzend aan het huis biedt een kelder de oppervlakte van dit zeer functionele bijgebouw.Dit huis kan dankzij zijn activa verschillende roepingen hebben: gezinswoning, commerciële activiteit en verhuurbare woningen. Deze woning profiteert van een warme dorpsomgeving met veel voordelen (zwembad, casino, school, spa), op twintig minuten van Montlu on vindt u vind alle essentiële diensten en winkels.Je hebt de keuze Als u deze woning op een andere website dan A la Campagne Immobilier bekijkt, is het aan u om te beslissen hoe u deze woning nieuw leven inblaast. afbeeldingen beschikbaar. Neem contact met ons op voor een bezoek of meer informatie. Zie de link voor kontakt aanbieder.

21 jaar Tweedewoning.eu

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.tjfietsen.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.palingonline.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter