Uw eigen Appartement in DENIA aan zee met garage

Uw eigen Appartement in DENIA aan zee met garage
Uw eigen Appartement in DENIA aan zee met garageUw eigen Appartement in DENIA aan zee met garageUw eigen Appartement in DENIA aan zee met garageUw eigen Appartement in DENIA aan zee met garageUw eigen Appartement in DENIA aan zee met garageUw eigen Appartement in DENIA aan zee met garageUw eigen Appartement in DENIA aan zee met garageUw eigen Appartement in DENIA aan zee met garageUw eigen Appartement in DENIA aan zee met garage

€ 550.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 19-03-2023 geplaatst
161 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


UWCASA-25800, Exclusief eerstelijns aan het strand vindt u dit prachtige Appartement in DENIA van 144 m2 in een populaire zone van ……….

U beschikt als volgende eigenaar over een woning die een stuk ruimer is dan de typische appartementen in de directe omgeving, en met de volgende kenmerken en specificaties:

Met centrale verwarming en marmeren vloeren en een ruime hal, 3 slaap met 2 badkamers (hoofdslaapkamer met inloopkast en eigen badkamer).
Alsook een keuken, woon en eetkamer en twee terrassen met prachtig uitzicht op zee.
Voor uw auto's zijn er dan twee garageplekken, en bergingen.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het ruime gemeenschappelijke zwembad met terrassen rondom in de mooi aangelegde tuin, en vandaar direct naar de zee en het zandstrand!
En alle voorzieningen op wandelafstand.

MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/appartement-in-denia-8/
BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

P.s. Wilt u nu ook meegenieten van de prachtige Spaanse natuur? Kijk dan even op onze site, bij: “NAtuur NA CoroNA”.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.pelletnederland.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.ecosunpower.nl/
www.HetVerspakket.nl

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter