Uw eigen Appartement in DENIA bij zee en met

Uw eigen Appartement in DENIA bij zee en met
Uw eigen Appartement in DENIA bij zee en metUw eigen Appartement in DENIA bij zee en metUw eigen Appartement in DENIA bij zee en metUw eigen Appartement in DENIA bij zee en metUw eigen Appartement in DENIA bij zee en metUw eigen Appartement in DENIA bij zee en metUw eigen Appartement in DENIA bij zee en metUw eigen Appartement in DENIA bij zee en metUw eigen Appartement in DENIA bij zee en met

€ 179.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 07-04-2024 geplaatst
183 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


UWCASA-14802, Op wandelafstand van het zandstrand en de Middellandse Zee vindt u dit gelijkvloerse Appartement in DENIA van 75 m2, zoals gebouwd in 2000 ter hoogte van El Vergel.
U beschikt als volgende eigenaar over een complete woning in een mooie woonwijk met een tuinterras van maar liefst 35 m2.
Er zijn ook 2 slaap met 2 badkamers, een woon en eetkamer met keuken en wasruimte en toegang tot een groot terras met prachtige uitzichten.

Voor uw auto is er dan een garageplek, met een berging.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de grote gemeenschappelijke tuin, met zwembaden en terrassen, en de paddletennisbaan.

UW EXTRA’S: Dit appartement is voorzien van inbouwapparatuur, inbouwkasten, airconditioning (warm/koud), en aluminium kozijnen.

MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/appartement-in-denia-167/

P.S. U wilt een Spaanse woning kopen, met méér rendement dan uw bank nu biedt? Kijk dan eerst voorop onze site bij: “Uw bankrente beu?”

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://tiptoplaptop.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter