Uw eigen nieuwe Penthouse in GANDIA met garage en

Uw eigen nieuwe Penthouse in GANDIA met garage en
Uw eigen nieuwe Penthouse in GANDIA met garage enUw eigen nieuwe Penthouse in GANDIA met garage enUw eigen nieuwe Penthouse in GANDIA met garage enUw eigen nieuwe Penthouse in GANDIA met garage enUw eigen nieuwe Penthouse in GANDIA met garage enUw eigen nieuwe Penthouse in GANDIA met garage enUw eigen nieuwe Penthouse in GANDIA met garage enUw eigen nieuwe Penthouse in GANDIA met garage enUw eigen nieuwe Penthouse in GANDIA met garage en

€ 335.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 01-05-2024 geplaatst
71 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


UWCASA-94, Nu voor u verlaagd van € 359.800,- naar € 335.000,-!
Met mooie panoramische uitzichten over de kustlijn van Gandia Playa vindt u dit moderne en nieuwe Penthouse in GANDIA van 178 m2.

Als eerste eigenaar beschikt u dan over een complete en sleutelklare woning met maar liefst 88 m2 terras (deels overdekt). En een moderne en open woongedeelte met open keuken en grote raampartij om optimaal van het uitzicht te genieten.
Met 3 slaapkamers en 2 badkamers en twee van de 3 slaapkamers hebben prachtige uitzicht op zee en toegang tot een terras.

Voor uw auto is er dan een ondergrondse garageplek, naast een eigen berging.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de mooie gemeenschappelijke tuinen met verschillende zwembaden en terrassen, en de fitnessruimte.

Op de bovenste verdieping is een groot dakterras dat deels overdekt is en waar tevens een buitendouche is en de voorzieningen voor een buitenkeuken.
Dit complex ligt op minder dan 10 autominuten van het zandstrand en de Middellandse Zee.

MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/penthouse-in-gandia-2/

P.S. Pas op, koop geen Spaans vakantiehuis voordat u alles goed hebt voorbereid! Lees de tips voorop onze site: “KOOP NOOIT OP EIGEN HOUTJE”

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.kachelschuur.nl/Home
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.palingonline.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter