Uw eigen nieuwe Penthouse in MIJAS COSTA aan zee en met veel

Uw eigen nieuwe Penthouse in MIJAS COSTA aan zee en met veel
Uw eigen nieuwe Penthouse in MIJAS COSTA aan zee en met veelUw eigen nieuwe Penthouse in MIJAS COSTA aan zee en met veelUw eigen nieuwe Penthouse in MIJAS COSTA aan zee en met veelUw eigen nieuwe Penthouse in MIJAS COSTA aan zee en met veelUw eigen nieuwe Penthouse in MIJAS COSTA aan zee en met veelUw eigen nieuwe Penthouse in MIJAS COSTA aan zee en met veelUw eigen nieuwe Penthouse in MIJAS COSTA aan zee en met veelUw eigen nieuwe Penthouse in MIJAS COSTA aan zee en met veelUw eigen nieuwe Penthouse in MIJAS COSTA aan zee en met veel

€ 352.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 10-01-2024 geplaatst
38 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


UWCASA-7540NBB, Op loopafstand van de zee en het zandstrand vindt u dit nieuwe Penthouse in MIJAS COSTA van 72-107 m2, binnen ……..
U kunt hier nu dus nog kiezen uit totaal 57 woningen met 2 of 3 slaapkamers in Las Lagunas de Mijas.
Iedere woning beschikt over grote terrassen met prachtig uitzicht op de tuinboulevard. De penthouses krijgen zelfs ruime privé solariums.

Deze woningen hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding uit de omgeving en zijn voorzien van alles wat nodig is om ze top te maken.
Voor uw auto is er dan een eigen garageplek, met bergingen en één met pre-installatie voor het opladen van elektrische auto's. Ook is er ……
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het ruime zwembad in de mooi aangelegde tuinen met terrassen.
De verwachting is dat dit project eind 2025 helemaal klaar zal zijn voor u.

Het zandstrand en de zee bereikt door een korte wandeling te maken of met 5 autominuten, waarbij u de Paseo Marítimo de Fuengirola bereikt.
Ja, dit alles geeft u een geweldige kans om permanent te wonen of een tweede verblijf te hebben aan de prachtige Costa del Sol!
Opgemerkt moet worden dat een paar meter verderop de bouw zal beginnen van het grootste voorstedelijke park in de provincie Malaga met 350.000 m2. En met een hardloopcircuit, een bevaarbaar meer en verschillende recreatiegebieden om met het gezin van te genieten.

MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/penthouse-in-mijas-costa-7/

P.s. Wilt u gezonder gaan leven? Kom dan naar de Costa Blanca met 300 zondagen per jaar! Kijk maar voorop onze site bij: “Gezonder in Spanje”.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://topsexpop.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter