Uw eigen Penthouse in DENIA met garage en

Uw eigen Penthouse in DENIA met garage en
Uw eigen Penthouse in DENIA met garage enUw eigen Penthouse in DENIA met garage enUw eigen Penthouse in DENIA met garage enUw eigen Penthouse in DENIA met garage enUw eigen Penthouse in DENIA met garage enUw eigen Penthouse in DENIA met garage enUw eigen Penthouse in DENIA met garage enUw eigen Penthouse in DENIA met garage enUw eigen Penthouse in DENIA met garage en

€ 328.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 24-05-2023 geplaatst
159 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


UWCASA-001, Met prachtig zeezicht vindt u dit Penthouse in DENIA van 107 m2 met 3 slaapkamers, zoals gebouwd in 2007 in een ……...
En met directe toegang tot het zandstrand!
U beschikt als volgende eigenaar over een woning, die als volgt is verdeeld over twee niveaus:

Met op de hoofdetage de woon en eetkamer, keuken met bijkeuken. Alsook 1 slaap met 1 badkamers en een mooi terras met zeezicht.
Op de bovenste etage heeft u dan 2 slaap en 1 badkamers meer, en zelfs nog een tweede terras!

Dit appartement beschikt over airco, en marmeren vloeren.
Voor uw auto is er dan een garagebox van 20 m2.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het ruime gemeenschappelijke zwembad in de prachtige tuin met terrassen.

MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/penthouse-in-denia-76/
BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een planvoorstel op onze site.

P.s. Waaraan moet uw makelaar in Spanje gaan voldoen? Wat eist en wenst u? Kijk eerst even voorop onze site, bij: “Welke Spaanse makelaar?”.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.kachelschuur.nl/Home
www.HetVerspakket.nl
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://tiptoplaptop.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter