Uw eigen Penthouse in MORAIRA bij zwembaden en met

Uw eigen Penthouse in MORAIRA bij zwembaden en met
Uw eigen Penthouse in MORAIRA bij zwembaden en metUw eigen Penthouse in MORAIRA bij zwembaden en metUw eigen Penthouse in MORAIRA bij zwembaden en metUw eigen Penthouse in MORAIRA bij zwembaden en metUw eigen Penthouse in MORAIRA bij zwembaden en metUw eigen Penthouse in MORAIRA bij zwembaden en metUw eigen Penthouse in MORAIRA bij zwembaden en metUw eigen Penthouse in MORAIRA bij zwembaden en metUw eigen Penthouse in MORAIRA bij zwembaden en met

€ 120.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 03-05-2023 geplaatst
292 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


UWCASA-78181, Mooi gerenoveerd penthouse als Appartement in ORIHUELA COSTA van 49 m2, …..met open uitzicht, en ………...
Als volgende eigenaar beschikt u dan over een complete woning met een terras van 8 m2. Deze flat heeft voor u …….

Met nieuwe meubels en apparaten en een woonkamer met toegang naar uw terras.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het ruimte zwembad in het groene park met terrassen.
ZENIAMAR is een van de mooiste urbanisaties in Playa Flamenca. Dit complex is gesloten en bewaakt, voor het alledaags …………..

Noodzakelijke infrastructuur (winkels, bars, restaurants, apotheken, parken, enz.) op maar enkele autominuten van dit complex en de zee..
Dit gebied van Playa Flamenca, dat in het zuiden van de Costa Blanca ligt, trekt elk jaar meer en meer toeristen, dankzij het milde mediterrane klimaat. Alsook de vriendelijkheid van de lokale bevolking en de mooie stranden, die elk jaar de Blauwe Vlag ontvangen!
Dus, een ideale plaats voor zowel investeringen als permanente bewoning.
Per jaar Gemeenschappelijke kosten: € 400,-, en Kadastraal inkomen: € 117,-.
VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een planvoorstel op onze site.
MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/appartement-in-orihuela-costa-24/

P.s. Wilt u nu ook optimaal gaan beleggen, met méér zekerheden? Kijk dan direct even voorop onze site, bij: “Uw winvestering”.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter