Uw eigen Villa in BENISSA aan kust op groot landgoed

Uw eigen Villa in BENISSA aan kust op groot landgoed
Uw eigen Villa in BENISSA aan kust op groot landgoedUw eigen Villa in BENISSA aan kust op groot landgoedUw eigen Villa in BENISSA aan kust op groot landgoedUw eigen Villa in BENISSA aan kust op groot landgoedUw eigen Villa in BENISSA aan kust op groot landgoedUw eigen Villa in BENISSA aan kust op groot landgoedUw eigen Villa in BENISSA aan kust op groot landgoedUw eigen Villa in BENISSA aan kust op groot landgoedUw eigen Villa in BENISSA aan kust op groot landgoed

€ 430.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 10-04-2024 geplaatst
111 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


UWCASA, Binnen de populaire zone van Benissa Costa vindt u deze charmante Villa in BENISSA van 142 m2 op een vlak landgoed van 800 m2.

U beschikt als volgende eigenaar dan over een complete woning met een lichte woon en eetkamer met open keuken en toegang tot de ruime naya die uitkijkt over uw zwembad, en deze indeling:
• Er zijn 3 slaapkamers, elk uitgerust met warme en koude airconditioning, waardoor het hele jaar door comfort wordt gegarandeerd,
• Daarnaast zijn er 2 badkamers, waarvan één en-suite.

Voor uw auto’s is er dan een oprit met parkings die u leidt naar de garage.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten rondom deze woning van verschillende zitjes en een barbecueplek, en natuurlijk uw eigen ruime zwembad in de prachtige tuin.

MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/villa-in-benissa-20/

P.S. Door nu te investeren in Spaans vastgoed haalt u méér rendement dan uw spaarbank! Kijk maar voorop onze site bij: “Uw WINVESTERING”

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://topsexpop.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.tjfietsen.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter