Uw eigen Villa in CALPE met 4 verdiepingen en

Uw eigen Villa in CALPE met 4 verdiepingen en
Uw eigen Villa in CALPE met 4 verdiepingen enUw eigen Villa in CALPE met 4 verdiepingen enUw eigen Villa in CALPE met 4 verdiepingen enUw eigen Villa in CALPE met 4 verdiepingen enUw eigen Villa in CALPE met 4 verdiepingen enUw eigen Villa in CALPE met 4 verdiepingen enUw eigen Villa in CALPE met 4 verdiepingen enUw eigen Villa in CALPE met 4 verdiepingen enUw eigen Villa in CALPE met 4 verdiepingen en

€ 275.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 24-04-2024 geplaatst
67 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


UWCASA-188, Met prachtige panoramische zeezichten vindt u deze half vrijstaande Villa in CALPE van 123 m2, in de woonwijk van …….

Voor u als volgende eigenaar van deze complete woning kunt u dan genieten van de volgende kenmerken, specificaties en indeling:
• Op de begane grond is een volledig ingerichte keuken, een eetkamer, de woonkamer en een toilet. Op dit niveau is tevens een groot open terras met prachtig uitzicht biedt op de Middellandse Zee. Dit is de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van de zeebries en onvergetelijke zonsondergangen te aanschouwen,
• Een verdieping lager zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers (hoofdslaapkamer met badkamer en suite),
• Op het laagste niveau is een vierde kamer die gebruikt kan worden als speelkamer, werkruimte of berging,
• Op de bovenste verdieping is er dan een mooi dakterras op de bovenste verdieping om te genieten van de zon en het enorme panoramische zeezicht.

Voor uw auto is er dan ruimte op de algemene parking.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van de prachtige omgeving, de zee en de vele toeristische voorzieningen.

MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/villa-in-calpe-61/

P.S. Pas op, koop geen Spaans vakantiehuis voordat u alles goed hebt voorbereid! Lees de tips voorop onze site: “KOOP NOOIT OP EIGEN HOUTJE”

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://topsexpop.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.hawkshandelverhuur.com/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter