Uw eigen Villa in ORIHUELA op landgoed van 6 000 m2

Uw eigen Villa in ORIHUELA op landgoed van 6 000 m2
Uw eigen Villa in ORIHUELA op landgoed van 6 000 m2Uw eigen Villa in ORIHUELA op landgoed van 6 000 m2Uw eigen Villa in ORIHUELA op landgoed van 6 000 m2Uw eigen Villa in ORIHUELA op landgoed van 6 000 m2Uw eigen Villa in ORIHUELA op landgoed van 6 000 m2Uw eigen Villa in ORIHUELA op landgoed van 6 000 m2Uw eigen Villa in ORIHUELA op landgoed van 6 000 m2Uw eigen Villa in ORIHUELA op landgoed van 6 000 m2Uw eigen Villa in ORIHUELA op landgoed van 6 000 m2Uw eigen Villa in ORIHUELA op landgoed van 6 000 m2

€ 759.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 07-05-2023 geplaatst
180 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


UWCASA-2604, In het prachtige landelijke gebied vindt u deze vernieuwde Villa in DAYA VIEJA van 230 m2 op een landgoed van 6.000 m2!
Wordt u de volgende eigenaar van deze prachtige vrijstaande villa op het zuiden? Deze complete woning is een waar juweel met de volgende indeling, kenmerken en specificaties:
In het hoofdgebouw zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Een wenteltrap in de masterbedroom met eigen badkamer leidt u naar ……...
En met een zelfstandig appartement met een woonkamer, keuken, en 1 slaap met 1 badkamers, eventueel voor de verhuur.

Deze villa is opgewaardeerd naar de hoogste standaard, met een zeer klassiek Spaans ontwerp. Bovendien profiteert het van ………
Voor uw auto’s, en die van uw gasten zijn er dan voldoende parkings.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de mooi aangelegde tuinen met terrassen, rondom uw ruime eigen privé zwembad.

UW EXTRA’S: Met een nieuwe keuken en nieuwe elektrische bedrading gekregen. Ook is er centrale verwarming geïnstalleerd, en het geheel is prachtig gedecoreerd. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via deze website.
VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een planvoorstel op onze site.
MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/villa-in-daya-vieja-3/

P.s. Wilt u nu alvast genieten van foto’s van een van de mooiste kusten van Spanje? Kijk dan even voorop onze site, bij de: “Blanke Spaanse kust”.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.tjfietsen.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://topsexpop.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter