Cozy 1 bedroom apartment with garden now available

Cozy 1 bedroom apartment with garden now available
Cozy 1 bedroom apartment with garden now availableCozy 1 bedroom apartment with garden now availableCozy 1 bedroom apartment with garden now availableCozy 1 bedroom apartment with garden now availableCozy 1 bedroom apartment with garden now availableCozy 1 bedroom apartment with garden now availableCozy 1 bedroom apartment with garden now availableCozy 1 bedroom apartment with garden now availableCozy 1 bedroom apartment with garden now availableCozy 1 bedroom apartment with garden now available

€ 1.350,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 15-02-2021 geplaatst
245 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Nu te huur;
Leuk, knus en gezellig appartement in de Vinkenstraat te Zaandam.

Ligging:
Dit fraaie appartement ligt in het centrum van het gezellige Zaandam op 500 meter van het treinstation. De trein welke om de 10 minuten gaat brengt je in maximaal 15 minuten naar Amsterdam CS.
AH, Hema en vele andere winkels liggen op loopafstand.

Indeling:
Eigen entree, woonkamer, apart toilet, badkamer, keuken en ruime slaapkamer.
Zonnige tuin op het noord oosten.

Het appartement wordt geheel gemeubileerd opgeleverd.

Beschikbaar per 01-03-2021

Kale huur prijs: 1350,- per maand, dus excl. (1600,- incl g w e internet)
Borg 1350,- euro

Voor meer details stuur mij een mail naar: [email protected]

English:
Now for rent; Nice and cozy apartment in the Vinkenstraat in centre Zaandam.

Location: This little but nice apartment is located in the center of charming Zaandam, 300 meters from the train station. The train goes every 10 minutes and will take you to Amsterdam CS in a maximum of 15 minutes.
AH, Hema and many other shops are within walking distance.

Layout: entrance, living room, bathroom with rain-shower and toilet, kitchen and 1 bedroom.

The apartment will be delivered fully furnished. (new!)

Available from 01-03-2021

Basic rent price: 1350,00 euro a month. Excluding gas water electra internet (Including plus 250,- euro)

For more details send me a PM asap or a mail to: [email protected]

Cheers,
Jarl Brouwer
Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.sanitairking.nl/
https://www.derolsteigerspecialist.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter