Unieke locatie 6000m2 buitengebied te koop wouterswoude

Unieke locatie 6000m2 buitengebied te koop wouterswoude
Unieke locatie 6000m2 buitengebied te koop wouterswoudeUnieke locatie 6000m2 buitengebied te koop wouterswoudeUnieke locatie 6000m2 buitengebied te koop wouterswoude

€ 500.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 19-11-2021 geplaatst
16230 keer bekeken
https://lichtmasten.frl/


Te koop

Unieke object buitengebied op rand van dorp. Doodlopend pad ( fietsroute )

in natuurlijke omgeving Friesland

Halepaad 1
9113 AX Wâlterswâld

Info:

Volledige Bouwkavel/ bouwvlak van 3500m2 ( uniek )

Bouw van een villa 300m2 mogelijk

Incl de optie één mega kelder van 2500m2 te realiseren. Slechte 1 meter uitgraven.

+ schuur/stal/garage mogelijkheden van max 150m2

Evt met weiland 2400m2 naastgelegen

Geen welstand, kan dus naar eigen smaak bouwen

Staat momenteel wit huisje op 70m2 uit 1900 met witte stal 30m2

Mag vergunningvrij uitgebouwd worden tot 150m2 a 3 meter hoog max.

Mag 4 meter uitbouwen aan beide zijde.

Voor meer informatie neem contact op met :

Danny Beek

Stichting Slim Vastgoed Nederland

0681890090


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.cowi.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.derolsteigerspecialist.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter