Startrekk boomloos dressuurzadel 18 inch

Startrekk boomloos dressuurzadel 18 inch
Startrekk boomloos dressuurzadel 18 inch Startrekk boomloos dressuurzadel 18 inch Startrekk boomloos dressuurzadel 18 inch Startrekk boomloos dressuurzadel 18 inch

€ 800,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 07-03-2021 geplaatst
1183 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Wegens beëindiging sport bied ik hierbij aan mijn Startrekk boomloos dressuurzadel 18 inch.
Is goed onderhouden en regelmatig ingevet.

Startrekk Dressuur heeft de looks en de zit vergelijkbaar met een engels zadel, een smalle en stabiele zit. Het zweetblad is recht uitgevoerd waardoor het zadel ideaal is voor dressuur. Het zadel heeft de voordelen van een boomloos zadel, flexibiliteit waardoor het zich zal blijven aanpassen aan de paardenrug en het paard niet zal storen in de beweging.

Apart verkrijgbare (uitneembare) voorboogjes zorgen ervoor dat het zadel in verschillende breedte maten is in te stellen, tevens zorgt het voorboogje samen met de kussens voor schoft- en ruggengraatvrijheid.
De engelse zadel lijn van Startrekk heeft wolgevulde kussens die indien gewenst aan de individuele paardenrug zijn aan te passen. Het zadel wordt geleverd met beugelriemen, beugels en evt. singel

Voordelen boomloos dressuurzadel:

+ smalle zit
+ hoge zitstabiliteit
+ goede drukverdeling
+ niet te onderscheiden van een regulier dresssuurzadel
+ in de breedte verstelbaar met behulp van voorboogjes.

Zadel ligt niet in de weg en gaat dus niet beneden 700 euro weg.

Nieuwprijs 1648 euroContact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://topsexpop.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.palingonline.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter