Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Plantenzak - Moestuin - 18

Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Plantenzak - Moestuin - 18
Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Plantenzak - Moestuin - 18 Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Plantenzak - Moestuin - 18 Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Plantenzak - Moestuin - 18 Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Plantenzak - Moestuin - 18 Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Plantenzak - Moestuin - 18 Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Plantenzak - Moestuin - 18 Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Plantenzak - Moestuin - 18 Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Plantenzak - Moestuin - 18 Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Plantenzak - Moestuin - 18 Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Plantenzak - Moestuin - 18 Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Plantenzak - Moestuin - 18

€ 37,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 24-07-2020 geplaatst
116 keer bekeken
https://www.facebook.com/groups/516165498462395/


Maak van je tuin of terras een groene oase! Of creëer een modieuze ‘urban jungle’ in jouw living! Deze verticale plantentuin beschikt over 18 ruime zakken. Meer dan genoeg om jouw tuin of terras om te toveren tot een heuse jungle, omgeven door jouw favoriete planten. Het is heel eenvoudig: hang de plantentuin op, vul de zakken met potgrond en je favorieten planten, geef voldoende water en liefde, en geniet van jouw eigen gekweekte stukje natuur in jouw living, op jouw terras of in jouw tuin.


De plantenzak is ideaal voor kleine stadstuinen of terrassen. Je kan eenvoudig en snel planten en bloemen toevoegen, zelfs op een beperkte ruimte! Dankzij de eenvoudige montage, tover je die lelijke, kale muur in een handomdraai om tot een waar paradijs! De verticale plantenbak is voorzien van een geïntegreerd irrigatiesysteem, zodat de plantjes probleemloos steeds voldoende water krijgen.


De verticale plantentuin

✔ Ideaal voor kleine stadstuinen of terrassen

✔ Ook ideaal voor winterplanten

✔ Creëert snel een groene oase

✔ Geïntegreerd bewateringssysteem

✔ Voorkomt het snel opwarmen van gevels, voor een aangenamere temperatuur in huis

✔ Geschikt voor bloemen, planten en kruiden


Hoe werkt het?

De verticale plantentuin is gemaakt van kwalitatief materiaal. De 18 stevige zakken zijn speciaal ontworpen om jouw planten en bloemen te dragen. Dankzij het geïntegreerde bewateringssysteem, dat je eenvoudig aan de kraan kan aansluiten, krijgen alle vakken automatisch steeds voldoende water. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw verticale tuintje.


Ga creatief aan de slag

De keuze van jouw planten, bloemen of kruiden is van cruciaal belang voor een mooi bloeiende verticale plantentuin. Ga creatief aan de slag met verschillende varens, gekleurde bloemen en vetplantjes. Kies voor een tropical vibe of ontwerp een rustgevende oase.


Tip: voorzie ook ruimte voor kruiden. Zo kan jij binnenkort heerlijke gerechten klaarmaken met vers gekweekte kruiden uit eigen tuin. Meer weten? Lees dan zeker en vast ons GRATIS online e-book voor meer inspiratie en tips! E-books worden altijd binnen 24 uur na bestelling verzonden per mail. Ze kunnen ook in de spam terechtkomen.


Specificaties

✔ Geïntegreerd bewateringssysteem

✔ 18 grote zakken

✔ Materiaal: gerecycled vilt, gemaakt van o.a. gebruikte PET-flessen

✔ Afmetingen: 50 x 100 cm

✔ Eenvoudige montage
Sluit je aan bij de duizenden tevreden klanten die je voorgingen!
Kaizen Investments
Tilburg , Nederland
0654376353
Alle advertenties

Delen op Facebook Delen op Twitter
Marktplaats van het Noorden
Groepen overzicht Nederland

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.sanitair-online.eu/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://allroundhekwerk.nl/
https://topsexpop.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter