Houtklover kloofmachine houtsplijter

Houtklover kloofmachine houtsplijter
Houtklover kloofmachine houtsplijterHoutklover kloofmachine houtsplijter

€ 495,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 05-02-2020 geplaatst
1559 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Deze eco 8 tons klovers zijn pas in maart weer leverbaar reserveren kan. Dealer/verkoper acg houtklovers groningen , friesland en drenthe 8 ton kloofmachine voor een zeer scherpe prijs uniek mes met 40% meer splijtkracht dan gebruikelijk klooft houtblokken tot wel 60 cm diameter lengtes van 20 tot 52 cm klooft efficiënt met traploze lengte-instelling en snelle terugloop voorkom ongelukken met de veiligheidsstop nieuw: extra tafeltjes om gekloofd hout weg te leggen nieuw: extra bescherming op bedieningsarmen.

Omschrijvinghoutklover acg staand 8 ton eco 230v uitvoeringstaand hydraulische kloofkracht8 ton cilinderdiameter63 mm hydraulische druk (max) ingesteldca. 285 Bar splijtkracht (max)ca. 28 Ton slaglengte (max)ca. 50 Cm klooflengte20-52 cm, variabel instelbaar splijtdiameter (max)35 cm oplopend tot 60 cm (afhankelijk van houtsoort) lengte kloofmes19 cm snelheid neer (bij maximale belasting)ca. 2.8 Cm/sec snelheid opca. 19 Cm/sec aandrijvingelektromotor 3500 watt / 230(220)v bedieningtwee-hendel veiligheidsbediening gewichtca. 110 Kg afmeting in de doos57 x 44 x 107 cm afmetingen uiterste werkstand120 x 80 x 150 cm

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.palingonline.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://topsexpop.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.voshandelsonderneming.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter