Mini foliekas tuin balkon groenhuis

Mini foliekas tuin balkon groenhuis
Mini foliekas tuin balkon groenhuisMini foliekas tuin balkon groenhuisMini foliekas tuin balkon groenhuisMini foliekas tuin balkon groenhuisMini foliekas tuin balkon groenhuisMini foliekas tuin balkon groenhuisMini foliekas tuin balkon groenhuisMini foliekas tuin balkon groenhuis

€ 29,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 23-08-2023 geplaatst
289 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


TUIN BALKON GROENHUIS
EENVOUDIGE MONTAGE EN DEMONTAGE - montage is zeer eenvoudig en intuïtief.
Het is voldoende om de elementen op de juiste manier met elkaar te verbinden Overigen en leg de folie op de structuur.
ZAAD- EN PLANTENBESCHERMING - de structuur kan worden gebruikt om zaden, groenten, fruit en bloemen te beschermen tegen wind en vorst.
De strak aan de structuur bevestigde folie slaat warmte op en vermindert de effecten van weersinvloeden .
Het is de positieve temperatuur van de grond en de lucht die ervoor zorgt dat de planten onder dekking eerder beginnen te groeien.
STABIELE METAALCONSTRUCTIE - de mini-tuintunnel is gemaakt van hoogwaardige metalen buizen vervolgens gecoat in groene kleur.
De sluitingen zijn van kunststof.
NEEMT EEN WEINIG RUIMTE NA VERWIJDERING - de kas neemt na het opvouwen zeer weinig ruimte in beslag, waardoor transport en opslag eenvoudig zijn (19x56x10,5 cm verpakking).
SPECIFICATIE - materiaal: metaal/folie kleur: groen/transparant buis diameter: 16mm afmetingen (hoogte/breedte/diepte): 150x103x52 cm verpakking afmetingen: 19x56x10,5 cm gewicht: 2,5 kg gewicht in de verpakking 2.631 kg.
SPECIFICATIE

materiaal: metaal / folie
kleur: groen / transparant
buisdiameter: 16 mm
afmetingen (hoogte / breedte / diepte): 150x103x52 cm
afmetingen pakket: 19x56x10,5 cm
gewicht: 2,5 kg
gewicht in de verpakking 2.631 kg
INBEGREPEN

metalen buizen
bevestigingsmiddelen
folie
Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.
Besteld u meerdere artikelen bij ons dan betaald u slechts 1 x verzendkosten.
Het artikel is nieuw en vaste prijs.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://tiptoplaptop.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.tjfietsen.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter