Albin Vega 2905

Albin Vega 2905

€ 7.900,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 01-10-2022 geplaatst
2812 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Te koop Albin Vega bouwnummer 2905. Genaamd Schuimer.
Bouwjaar 1976, orignele aankoop nota's aanwezig en schiedenis eigenaars.
Zeilboot 4 persoons in goede staat en gereed voor zeilvakantie.
Van binnen in nette orginele staat. Hout werk gelakt.
Kombuis met 2 pits cardanisch gasstel,Koelbox ingebouwd, dubbele voetwaterpomp ( watertank en buitenwater) Complete inventaris ( pannen, borden, bestek, glas, mokken e.d.)
Onderwater toilet, dieselverwarming Webasto, radio.
Walstroom aansluiting voor 220/ 12 volt binnen. Lader accu.
Nieuwe 60 amp start accu en licht accu.

Zeilgarderobe: doorgelat grootzeil met snelreef systeem, rolfok met 150% radiaal gesneden genua en High aspect fok.
Verstaging en relingdraad in 2018 vervangen.
Orginele maststrijkinrichting, spinakerboom.
Kuiptent, grootzeilhuik en rolfokhoes

Volvo Penta MD6B dieselmoter met orginele vaanstand systeem. In 2005 nog revisie gehad. Elk jaar olie en filters vervangen.

Navigatie apparatuur, verlichting, log, dieptemeter, kompas, wandmeter, stuurautomaat.

Kortom een complete degelijke snelle zeilboot. ( 2016 dual eenzame noord 1e prijs)


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.tjfietsen.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.palingonline.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter