Luchtgekoelde waterkoeler voor fiberlaser lasmachine

Luchtgekoelde waterkoeler voor fiberlaser lasmachine

€ 2.200,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 04-07-2020 geplaatst
251 keer bekeken
https://www.ultrafire.nl/


Website: https://www.teyuchiller.com
SKYPE: teyuchiller
Email: marketing@teyu.com.cn
Tel: + 86-20-89301885
Fax: + 86-20-84309967

Luchtgekoelde koelmachine CWFL-2000 is speciaal ontworpen voor het koelen van 2000W fiberlaserlasmachines en heeft een dubbel temperatuurregelsysteem dat van toepassing is op het tegelijkertijd koelen van QBH-connector / optiek en de fiberlaserbron.

Als gebruiksvriendelijke industriële koelmachine is de luchtgekoelde koelmachine CWFL-2000 uitgerust met een gemakkelijk af te lezen waterniveaumeter en universele wielen en ontworpen met meerdere alarmfuncties.

Kenmerken luchtgekoelde koelmachine CWFL-2000:
1. ± 0,5 ℃ nauwkeurige temperatuurregeling;
2. De intelligente temperatuurregelaar heeft 2 regelmodi, die van toepassing zijn op verschillende toegepaste gelegenheden; met verschillende instel- en weergavefuncties;
3. Dubbele temperatuur om aan verschillende behoeften van het apparaat van de vezellaser en de optica te voldoen;
4. Met ionenadsorptie zijn de filter- en testfuncties in overeenstemming met de operationele vereisten van het fiberlaserapparaat;
5. Meerdere alarmfuncties: compressor vertragingstijd bescherming, compressor overstroombeveiliging, waterstroom alarm en over hoge / lage temperatuur alarm;
6. Meerdere voedingsspecificaties; CE-goedkeuring; RoHS-goedkeuring; REACH-goedkeuring;
7. Optionele verwarming en waterfilter.


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.palingonline.nl/
https://www.marketplaceamsterdam.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.sanitairking.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter