Xsarius Sniper HD OTT H 265

Xsarius Sniper HD  OTT H 265

€ 49,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 11-01-2024 geplaatst
1265 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Xsarius Sniper HD+ OTT H.265

De Xsarius Sniper HD+ OTT H.265 is de meest compacte en krachtige OTT / IPTV Set-Top Box en mediaplayer op dit moment om optimaal te genieten van Full HD beeldkwaliteit op iedere locatie waar...

Artikelnummer

: 701478

Verzendkosten

: € 6,95€ 59,00

€ 49,00
Prijs per stuk
Xsarius Sniper HD+ OTT / IPTV H.265 Full HD Linux Set-Top Box mediaplayer with HEVC/H.265

De Xsarius Sniper HD+ OTT H.265 is de meest compacte en krachtige OTT / IPTV Set-Top Box en mediaplayer op dit moment om optimaal te genieten van Full HD beeldkwaliteit op iedere locatie waar een internet verbinding mogelijk is.

Belangrijkste kenmerken


OTT / IPTV Set-Top Box met HEVC/H.265
Krachtige compatibiliteit via embedded Linux OS
Stalker & Xtream ondersteuning
WebTV & VOD Video Club
m3u, m3u8, m3uplus, Autoget m3u
Internetradio en YouTube
2 USB 2.0 Host-poort (MP3-speler & JPEG Viewer)
10/100 Ethernet-poort* 4 On Screen Display with Full colour en Resoution
Gebruikersvriendelijk en meertalig OSD Menu
TV OUT Video- en audio-output (576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p H.265 HEVC)
0,5 Watt stand-by stroomverbruik
Afmetingen (L x D x H) 110 mm x 110 mm x 20 mm
WiFi USB stick is optioneel

* Netwerk apparatuur Wanneer de ontvanger is verbonden met uw thuis netwerk kunt u foto en video bestanden streamen vanaf een PC of een NAS server. Samba & NFS protocoazl worden ondersteund.

€ Gratis verzending
Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
BIJ BEZORGING:
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld en betaald? De volgende dag in huis! Let op: zaterdag en zondag zijn geen afleverdagen van DHL!

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.palingonline.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.tjfietsen.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://topsexpop.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter