Boerderij met werkplaats gezocht

Boerderij met werkplaats gezocht
Boerderij met werkplaats gezochtBoerderij met werkplaats gezochtBoerderij met werkplaats gezochtBoerderij met werkplaats gezocht

€ 350.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 22-07-2022 geplaatst
3269 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Onze droom is om vrij te wonen, met ruimte zeg minimaal 1 ha zodat we zelfvoorzienend kunnen leven. Het liefst in een omgeving met natuur, en als er water bij zit dan springen we helemaal een gat in de lucht. Het huis hoeft niet eens zo groot te zijn, als er maar een grote schuur bij zit zodat we een fijne werkplaats kunnen maken. Een atelier en een plek om workshops te geven voor persoonlijke groei en creativiteit.We hebben een budget van 350.000-400.000.

Mocht er een plek aangeboden worden die veel groter is dan voor ons alleen, dan zouden we het willen delen met een ander gezin of huishouden. Dus we staan open voor meerdere mogelijkheden, om gezamenlijke dromen te kunnen verbinden. Dat is de reden dat onze prijs in het formulier tot wel 600.000 euro oploopt. Deze verhoging zou dus van een ander gezin moeten komen. We zouden dan ook zelf de mensen willen aandragen met wie we de plek willen betrekken.

Beiden zijn we zelfstandige ondernemers. Jasper heeft een klusbedrijf en heeft heel veel zin om zijn energie in te zetten om onze nieuwe woon en werkplek kloppend te maken naar onze idealen. Mooniq is ontwerper, filmmaker en beeldhouwer en zou niets liever willen dan een fijne werkplek om beelden te maken, cursussen te geven en mensen te inspireren in hun creatieve proces. We hebben een voorkeur waar we ons zouden willen vestigen:

- Brabant
- Drenthe
- Gelderland
- Overijssel


Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.cowi.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
www.HetVerspakket.nl
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.schiphorst-sanitair.com/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter