1 2 >

Boerderij gezocht te koop

Boerderij huis gezocht in het buitengebied 

Bent u benieuwd of er een boerderij te koop staat in het gebied waar u graag wilt wonen? Plaats dan hier uw zoekertje. Heeft u een specifieke regio op het oog en bent u benieuwd naar het aanbod? 

Plaats dan hier uw zoekertje. Het is meer dan de moeite waard. Na het plaatsen van uw aanvraag neem dan even contact op met [email protected] en dan wordt ook uw aanvraag advertentie met regelmaat gedeeld,

in ons grote netwerk met maar liefst 2,8 miljoen leden op Facebook in onze grote marktplaatsen landelijk. 

Op zoek naar een boerderij? Dan ben je bij marketplaceonline.nl aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan boerderijen voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een plek om te wonen of te werken, wij hebben de perfecte boerderij voor jou.

Ons aanbod van kleine boerderijen met een hectare grond tot grote boerderijen met veel grond en diverse gebouwen. Zo hebben wij bijvoorbeeld boerderijen met een woonhuis, schuren, stallen en weilanden. Hierdoor is er voor iedereen wel een zekerheid boerderij te vinden.

Op onze website kun je gemakkelijk zoeken naar een boerderij die aan jouw wensen voldoet. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar prijs, oppervlakte, aantal slaapkamers en locatie. Hierdoor kun je gericht zoeken naar de boerderij van je dromen.

Daarnaast bieden wij ook een breed aanbod van huizen aan, zoals herenhuizen, bungalows, vrijstaande huizen, enz. Zoals je ziet bij marketplaceonline.nl ben je aan het juiste adres voor het vinden van een nieuwe woning of een nieuwe plek voor je bedrijf.

Bij ons kun je ook zeker zijn van een professionele service. Onze makelaars staan ​​altijd voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de perfecte boerderij of huis. Wacht dus niet langer en kijk vandaag nog op onze website voor het aanbod van boerderijen en huizen. En wie weet, vind jij binnenkort jouw droomboerderij of droomhuis op marketplaceonline.nl.

 

Boerderij gezocht gevraagd

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter