Huis gezocht

Huis gezocht

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Gezocht
Staat: Gebruikt
Op 11-01-2024 geplaatst
426 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Noord-Holland,boven in Zuid-Holland of Utrecht,

Hey leuk dat je mijn advertentie leest. Ik ben Nadia 39 jaar en samen met mijn man op zoek naar woonruimte die geschikt is om 1 of meerdere paarden aan huis te zetten. Het mag ook op een al bestaand bedrijf zijn.

Hulp aangeboden:

Ik heb heel veel ervaring in de paardenwereld zo heb ik mijn eigen manege gehad, en pony's getraind voor particulieren. Daarnaast heb ik een 2 jarige opleiding gedaan voor paarden revalidatie trainster en een 2 jarige opleiding voor paardengezondheid en een aantal cursussen rechtrichten en dubbele longe gevolgd. Ik heb ook ervaring met vrijheidsdressuur, natuurlijk bekappen en paardencoaching, fysio voor paarden en andere therapeutische behandelingen, paddock paradise aanleggen etc..

Ik kan u helpen op uw stal denk hierbij aan voeren, paarden buiten/binnen zetten, in de stapmolen zetten, dekens verwisselen, paarden trainen etc

Wij kunnen ook een ouder iemand die op de boerderij wil blijven wonen ondersteunen.

Ik zoek een plek waar ik in de toekomst 1 of meerdere pony's/paarden kan huren of eigen dieren kan stallen waar ik poets en rijlesjes mee wil geven. Ik heb mijn eigen klantenbestand dus ben geen concurrent.

Ben jij of weet je iemand die dit zoekt/aanbied op max 35 min rijden van Zaandam ivm vaste baan van mijn man.

Stuur gerust een bericht voor meer info


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.tjfietsen.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.voshandelsonderneming.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter